Page 16 of 20 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 151 to 160 of 199

Thread: WODE Flow ver 0.1 (wad/channel) Now Availible for download.

  1. #151
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Syd, Aus
    Posts
    22
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I will try tonight for you when I get home.

    Will try ios58 first, if no good then 36.
    meanwhile, all my other wads have been installing on to 249 *by request* with no problems at all, so may even try that.
    Wii 4.1e + WODE 2.3d + 320G Hard Drive = WiiHD

    Boot Mii : DOP Mii : HBC 1.0.8 : Prii 0.3b(r48M)

  2. #152
    New Member Jake@War's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    72
    Thanks
    0
    Thanked 37 Times in 6 Posts
    Thanks a lot mate!
    Wii colour: White
    Wii Firmware version: 4.2U
    Wii menu theme: Black Wii v3
    HBC version: 0.8
    Wii hard mod: WODEjukebox
    + PriiLoader 2.0

    'All that is necessary for evil to triumph is for good men to do nothing!'

  3. #153
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Syd, Aus
    Posts
    22
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    works perfect.
    same error as you with installing to ios58, I take it because it's not trucha?
    ios36 and 249 both allow it to work perfectly fine, loading and returning to wii menu.

    Wii 4.1e + WODE 2.3d + 320G Hard Drive = WiiHD

    Boot Mii : DOP Mii : HBC 1.0.8 : Prii 0.3b(r48M)

  4. #154
    New Member Jake@War's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    72
    Thanks
    0
    Thanked 37 Times in 6 Posts
    Thanks for finding that out on your wii!
    I'm not sure if it has anything to do with the truncha bug...

    But I need other people who have been having problems to try this version out...
    For now, I am going to leave this as is (even though it sucks) so it can be tested further, because the old version still works great, and the main reason I created this was for the people who were having problems.

    Hmm... so... OTHER PEOPLE SHOULD TRY THIS OUT!
    Wii colour: White
    Wii Firmware version: 4.2U
    Wii menu theme: Black Wii v3
    HBC version: 0.8
    Wii hard mod: WODEjukebox
    + PriiLoader 2.0

    'All that is necessary for evil to triumph is for good men to do nothing!'

  5. #155
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Syd, Aus
    Posts
    22
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    okay, I suppose I should have tried this properly the other night, but I was determined to mod my xbox before the next day.

    I can load wodeflow, iso's get ejected and new selected game loads.
    but then it gets stuck at 8reads 4kbs.

    If I load wodeflow via hbc, then the games load perfectly fine................ :S

    also noted I've had a few oddities on my SD card since installing the wad such as stack dumps in the game save sections, and loading the SD card from the Wii main menu cause a complete lock out.... :S
    Wii 4.1e + WODE 2.3d + 320G Hard Drive = WiiHD

    Boot Mii : DOP Mii : HBC 1.0.8 : Prii 0.3b(r48M)

  6. #156
    New Member Jake@War's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    72
    Thanks
    0
    Thanked 37 Times in 6 Posts
    OK un-install the wad!
    Seem that the IOS58 version of this channel does not work properly...

    Hmm... The first channel I created worked great!
    But... why this?

    OK I am going to try creating an IOS 36 and IOS 249 version, and see if they work better.
    Thanks for the info!

    *Edit* Hey what is your Wii firmware version?
    Mine is 4.2E...
    Wii colour: White
    Wii Firmware version: 4.2U
    Wii menu theme: Black Wii v3
    HBC version: 0.8
    Wii hard mod: WODEjukebox
    + PriiLoader 2.0

    'All that is necessary for evil to triumph is for good men to do nothing!'

  7. #157
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Syd, Aus
    Posts
    22
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    4.1e

    what's in my signature
    Wii 4.1e + WODE 2.3d + 320G Hard Drive = WiiHD

    Boot Mii : DOP Mii : HBC 1.0.8 : Prii 0.3b(r48M)

  8. #158
    New Member Jake@War's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    72
    Thanks
    0
    Thanked 37 Times in 6 Posts
    Hehe whoops!

    I have been chilling out for a bit lately...
    I will get to making those wads soon!

    I might be able to get my drivers license tomorrow!
    L,s that is!
    Wii colour: White
    Wii Firmware version: 4.2U
    Wii menu theme: Black Wii v3
    HBC version: 0.8
    Wii hard mod: WODEjukebox
    + PriiLoader 2.0

    'All that is necessary for evil to triumph is for good men to do nothing!'

  9. #159
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Hanging

    Hey I recently tried installing the wodeflow wad but after I try starting it, the wodeflow just hangs on the loading screen. If I boot wodeflow from my HBC it works just fine. I tried installing in wad manager with IOS249 and IOS36, no difference. Any help would be appreciated (I do have the trucha bug installed.) Thanks!

  10. #160
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Syd, Aus
    Posts
    22
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    That's the problem a few of us are having which is why Jake is remaking it.
    Wii 4.1e + WODE 2.3d + 320G Hard Drive = WiiHD

    Boot Mii : DOP Mii : HBC 1.0.8 : Prii 0.3b(r48M)

Page 16 of 20 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •