Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 46

Thread: Wiikey2 eject issue?

  1. #1
    New Member wedoboop's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    72
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Wiikey2 eject issue?

    What is this wiikey 2 serious eject issue?

  2. #2
    New Member wedoboop's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    72
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Bump~ help plz

  3. #3
    e39
    e39 is offline
    Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1,029
    Thanks
    15
    Thanked 1,340 Times in 187 Posts
    I have no idea what you're asking about.

    Helpful Threads:
    Dump & Burn discs | 3.3 / 3.4 Firmware FYI | Wii Disassemble | WiiClip Install

    Consoles:
    Wii - 4.1U - WiiKey 2 - USBLoader GX - SNES9X GX, Genesis Plus GX, FCE GX w. cover flow mods
    360 - Resident Evil S.E. - iXtreme LT 1.1 - JTag - FreeBoot 0.032 9199 Dash - NXE2GOD, XM360, XeXMenu 1.1, Flash360
    PSP - CFW 5.00m33, 16GB MSPD | DS Lite - DSTT w.1.17a r12, 8GB SDHC

  4. #4
    New Member wedoboop's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    72
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    like what exactly is this eject issue people talk about in wiikey 2

  5. #5
    e39
    e39 is offline
    Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1,029
    Thanks
    15
    Thanked 1,340 Times in 187 Posts
    I'm guessing they miswired something?

    I can tell you that I've WiiClipped 2 machines using the WiiKey 2 and have had 0 ejecting issues.

    Helpful Threads:
    Dump & Burn discs | 3.3 / 3.4 Firmware FYI | Wii Disassemble | WiiClip Install

    Consoles:
    Wii - 4.1U - WiiKey 2 - USBLoader GX - SNES9X GX, Genesis Plus GX, FCE GX w. cover flow mods
    360 - Resident Evil S.E. - iXtreme LT 1.1 - JTag - FreeBoot 0.032 9199 Dash - NXE2GOD, XM360, XeXMenu 1.1, Flash360
    PSP - CFW 5.00m33, 16GB MSPD | DS Lite - DSTT w.1.17a r12, 8GB SDHC

  6. #6
    g47
    g47 is offline
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    30
    Thanks
    2
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Or when they are soldering more wires than their drive chip requires.
    If you do everything right, there are no eject issue.

  7. #7
    Wiihacks Recommended
    Pro Installer/Store
    Senior Member
    Spyman's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Greater Toronto Area
    Posts
    1,546
    Thanks
    33
    Thanked 123 Times in 106 Posts
    if the clip isnt put on right with any chip you can get that, if its wired in there are certain guidelines to practice, if its not done proper then this is what can happen. This is true for most of the chips. But basically the 'eject' issue is when you can't eject the game without powering off your system and powering it back on again.
    Send me a PM if you need any Canadamods.ca support

    $9.95 Flat Rate Shipping to Canada & USA
    Official Support for Canadamods. I am here to help.

    email: sales@canadamods.ca | website: http://www.canadamods.ca | Phone: +1 416 728 0648

    We are the Official Distributors for: P.3Key, Wode JukeBox, WasabiDX, WiiKey, DriveKey, M3i & More - Always Authentic Guarenteed !
    Buy Wode JukeBox v2.0 here: Here

  8. #8
    Wiihacks Recommended
    Pro Installer/Store
    Junior Member
    SolderMaster's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Waterford, WI
    Posts
    121
    Thanks
    0
    Thanked 11 Times in 11 Posts
    g47,

    I beg to differ.

    I have installed about 10 WiiKey2 chips on the D2E with epoxy chipset that were indeed soldered correctly but had the eject issue. Once I moved the ground, the issue was solved.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    canada
    Posts
    36
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post

    I have issues with the clip and d2b

    for some reason my system will not take the disc at all with the clip installed. I have checked and double checked all the pins and connections. It will take the disc when there is no chip installed. I have the wii clip2 v14 with wiikey2 factory soldered. Any Ideas?

  10. #10
    Wiihacks Recommended
    Pro Installer/Store
    Junior Member
    SolderMaster's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Waterford, WI
    Posts
    121
    Thanks
    0
    Thanked 11 Times in 11 Posts
    check your pins on your clip. They are prolly bent in a little or you do not have it seated properly.

Page 1 of 5 123 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •