Results 1 to 4 of 4

Thread: WiiKey 2 Startup Problem

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    14
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    WiiKey 2 Startup Problem

    Thanks to all who read...

    I installed the WiiKey 2 in a brand new D2E unit. I have connected +3v, Gnd, A,B,C,G. I have verified 3.3v on the WiiKey 2 board. Using a continuity meter, I verified good connections and no shorts with all surrounding pins/traces on the drive.

    On power up I see the WiiKey's LED's go red for a second, then quickly through a Blue, Red, Blue, off sequence. The Wii comes up and asks me to press A to identify the controller, I press A and hear the bong. It moves to the language selection screen and English is pre-selected. From this point I cannot move to another language or to confirm to continue.

    The drive does accept disc's and I hear them spin up with no problem.

    Since the original install, I have taken everything back apart to verify proper voltages and re-check wire landings. All are correct.

    I would appreciate any help you can give.

    Thanks.

    (BTW, this is a Yellow Sticker WiiKey 2)
    Last edited by nightshade; 12-01-2008 at 03:43 PM. Reason: More Info

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    14
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    DOH!

    Alright, I will open myself up to the torture.

    Apparently these things called Wii's have a Sensor Bar that needs to be plugged in. Its amazing how much better the remotes work with it.

    Alright, let the noob have it.......

  3. #3
    Admin / Super Mod ModderMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    GVR
    Posts
    8,841
    Thanks
    758
    Thanked 1,418 Times in 328 Posts
    Blog Entries
    15
    roflol...we all do different things like that

    Wiihacks Super Mod / Admin

  4. #4
    Member trekster's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,188
    Thanks
    53
    Thanked 883 Times in 404 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by nightshade View Post
    Apparently these things called Wii's have a Sensor Bar that needs to be plugged in. Its amazing how much better the remotes work with it.
    .

    LOL! And here we thought this would be a complicated problem Seems it was much more complicated then we thought

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •