Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: wall-e game stuck @ loading

  1. #11
    New Member snowfrost's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    BC, Canada
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    having same problem even with TY-R disc at 1x speed ... even let it sit for half hour... it must be the release... bad data rip from disc?
    -=*Wii Setup*=-
    Sys menu: 4.2U HardMod+SoftMod - bootmii/boot2 - NeoGamma R9 B47 - cIOS57rev20

  2. #12
    New Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    30
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    For all you Ntorrents members there is a working Wall-E game up now. The only one I found was pal. I brickblocked and changed the region. My system menu is still running on 3.1U and plays Wall-E fine.

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    My son love the movie and want to play the game.
    Too bad not ntorrent members.

  4. #14
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    This is happening to me too. I'm using USB Loader GX.
    How can I fix that?

  5. #15
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,219
    Thanks
    699
    Thanked 2,296 Times in 1,217 Posts
    Blog Entries
    17
    "I think that the Wii is a beautiful piece of hardware, and a broken Wii is a tragedy. It doesn’t matter why or how." -- Bushing

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •