Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 27 of 27

Thread: just got my wii with wiikey 2

  1. #21
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by veggav View Post
    The guy that sold me my wii said this is a wiikey 2 modchipped wii.
    So, yes, it should work at 6x.
    My wii is one of the newers one: LU67.

    So I think this possibilities:
    1. I got ripped off and got another chip Wii Drive Chip Database[/url] that it's not wiikey 2.
    2. The wiikey 2 does not work @ 6x on LU67.

    Any way, i'm screwed
    Payed a lot and got a system that does not work.
    LU67 is new, it probably has a D2nothing/D3 drive, which means only a 4th gen chip would work. These attach to the ribbon cable of the drive and only support 3x disc speed. Perhaps you have a chip, but it is not a wiikey2. Open the thing up and look inside. You could randomly try the various means the load the config of other chips. Push eject 3 times without a disk and wasabi setup loads, not sure about the others.

    You could run your serial # through this database and see if you can figure out what drive you have
    [url=http://www.wiidrives.com/]
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  2. #22
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    21
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    if I open the wii i'll lose the possibility to give it back to the store.
    That's what i'm thinking to do.

    and about this site it says that I have There is a 50% chance the chipset is .
    And there is also a 25% chance the chipset is Combined GC2-D3 with no drive chip.
    Lastly, a 25% chance the chipset is GC2-D2C (v1).

    So, should I buy a newer modchip ?

  3. #23
    Member
    ~Former Wiihacks Staff~
    *~ IRC HOP ~*
    thucncao's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    USA
    Posts
    1,054
    Thanks
    54
    Thanked 191 Times in 136 Posts
    why don't you open it up to see which chip they placed inside. It could be a bad solder or clip.
    Come to the Irc room to get help or just have fun

    Motivation alone is not enough. If you have an idiot and you motivate him, now you have a motivated idiot.

  4. #24
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    21
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Because I would loose my warnity.

    Do you think a bad soldered modchip would play everything ok but the cinematic choppy ? hehehe
    I think the chip is ok, what I think is the problem is that the maybe it's not a wiikey 2 since none of the config discs worked.

  5. #25
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    You could just go to the store and have them show you how to make that config disk work.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  6. #26
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    21
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    The store is in another city :/
    I think i'll call them and ask some explanation.

    I just would like to know if people that have the wiikey 2 had any problem in the openning of super mario galaxy, WarioWare: Smooth Moves or castlevania judgment.
    Or this is only happening to me and wiikey 2 is a very good chip.

  7. #27
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    21
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I think I've found the problem with my wiikey 2 config disc.
    I've downloaded metal gear solid twin snakes for nintendo game cube and it does happen the same thing as the config disc.

    My wii can't play nintendo game cube discs.
    Do you guys have any idea why ?

    What happend is that when I load the game, the game cube logo is there, I play start and I get a black screen and my wii remote stop working. It get unsyncronized.

    Can somebody please help me here ?

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •