Results 1 to 2 of 2

Thread: Config Disc Not Working.

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Config Disc Not Working.

    (Ive done a little searcing on the site and couldnt find anything)
    I had a wiikey2 installed on to a new drive for me by modchip.ca and the soldering looks perfect. (Yellow sticker)

    I burned the 1.2 cofig/update disc using IMGburn and a DVD-R. When booting up my wii goes to the main menu, and I see the gamecube logo. When starting that the system just gives me a disc read error.

    The wiikey 2 does a quick red/blue flash when disc is inserted and when the system turns on, and its reading original discs without a problem. I hears thats normal. I have already played an original Wii game to set my console to NSTS (USA)

    Im not sure why its failing to install the Config Disc.
    Any help would be appreciated!

  2. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    253
    Thanks
    0
    Thanked 33 Times in 31 Posts
    Some more info would be great. Does it work with any backups?

    If it works with backups and not the config disc that is just weird but it might be a bad burn.

    Also do you have homebew installed. If homebrew is installed and updates are blocked using software then that could also be your problem

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •