Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: new ninetendo blockers on wiikey2 setups ?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Us new ninetendo blockers on wiikey2 setups ?

    wiikey2 was working a treat on 4.0u up until thurs last. suspect online overnight patch. now disk reading failures. in regions working fine. cleaned disk and player just in case but no avail. anyone else?

  2. #2
    Admin / Super Mod ModderMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    GVR
    Posts
    8,841
    Thanks
    758
    Thanked 1,418 Times in 328 Posts
    Blog Entries
    15
    everything works fine with wiikey2 atm ..any region...

    you're pretty sparce on details????

    Wiihacks Super Mod / Admin

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    23
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Last few days

    None of my new burned backups seem to go past the initial menu but when loading game through the channel the screen stays black. I have 4.0 and wiikey2 so i don't know if that's along the lines you were looking for. I was on here reading thinking maybe there was an update, too...but my old back ups work fine, I'm confused... help anyone? I burn them with imgburn @ 2x on sony DVD-R's; Ideas anyone?

  4. #4
    Junior Member
    Retired Site Artist
    zerosyko's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Kenai, AK
    Posts
    1,134
    Thanks
    34
    Thanked 216 Times in 141 Posts
    Is it a clip? It may have become dislodged...


  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    23
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Yes

    It's soderless...does that mean it's a clip on...can you tell I'm new? If my clip came loose, why would my previously burned backups still work? Should I just start to take it apart to check it?

    - Javi
    Thanks

  6. #6
    Junior Member
    Retired Site Artist
    zerosyko's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Kenai, AK
    Posts
    1,134
    Thanks
    34
    Thanked 216 Times in 141 Posts
    Oh, no, none of your backups would work then. I don't know what your problem is


  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    fargo
    Posts
    63
    Thanks
    7
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    maybe not the right ios for the games your burning
    Wii with WiiKey2 downgraded to 3.2u. was black epoxy. (x2)

    Xbox 1 with mod chip and 160 gb hard drive up grade and ultra 133 harddrive cable mod.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    23
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I don't understand...

    Thanks for your reply! I'm a total noob. what's an ios? And What's an epoxy? I'm a little lost... Thank for your help though...!

    - J
    Last edited by FuriousPrimate; 07-06-2009 at 04:11 PM.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    same here. I haven't been able to burn a working game in two weeks or so. WiiKey 2 4.0

  10. #10
    Admin / Super Mod ModderMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    GVR
    Posts
    8,841
    Thanks
    758
    Thanked 1,418 Times in 328 Posts
    Blog Entries
    15
    r the not working games..wii brick blocked/ update patched prior to burning iso?

    we are assuming this is a regular modchipped wii with no HB complicaTIONS
    Last edited by ModderMan; 07-06-2009 at 06:44 PM.

    Wiihacks Super Mod / Admin

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •