Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 49

Thread: Wiikey fusion problem on 4.3 E

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    112
    Thanks
    0
    Thanked 7 Times in 7 Posts
    If you get this image trying to run a game, it is most likely a modded iso.

    Spoiler


  2. #12
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I don't get a message like the above.
    The game just doesn't start and the wii freezes.

  3. #13
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I had this problem too. Are you using WBFS Manager 4.0? If you don't, download from wiikey site. Format your SD Card and try to put just one game on it. Worked for me. I know even have the homebrew channel succesfully installed.

  4. #14
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    @jeroenski64
    Thank you for your response.
    I'm already using WBFS Manager 4.0. I tried what you said and I put just one game in the SD card. For the first time the game icon (Sonic Colours) showed, I pressed start and then I got a blank screen and the wii froze. Is there any chance that the problem is my SD card? I'm using a Verbatim class 6 8GB. What's yours?

  5. #15
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    112
    Thanks
    0
    Thanked 7 Times in 7 Posts
    I have a PQi 16GB class 6.

    Spoiler



    Try checking your settings wiikey fusion settings if the update blocker is set to off or on.

    Spoiler



    If you have another SD card, you should try that as well to determine if it likes verbatim or not. Mine didn't like the kingston and pny ones I had, 16GB class 4 both of them.
    Last edited by trikon000; 01-10-2011 at 01:29 PM.

  6. #16
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thanks!
    I'll try something else and see if it works out.
    Last edited by pkontzias; 01-14-2011 at 10:48 AM.

  7. #17
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have a platinum 16GB Class 6. Good luck with it.

  8. #18
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    PROBLEM SOLVED!
    Hi guys!
    I'm very happy to announce that problem was solved just by buying another brand of SD card.
    I am now using an 8GB Transcend Class 10 and everything is working just fine!
    I would also like to take this opportunity to thank everybody for their help (especially trikon000)
    I really appreciate it!
    Keep up the good work!

  9. #19
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by trikon000 View Post
    If you have another SD card, you should try that as well to determine if it likes verbatim or not. Mine didn't like the kingston and pny ones I had, 16GB class 4 both of them.
    I have a Kingston 8GB class 6 and a Transcend 16GB class 10 and both of them work most of the time. Maybe I should try to put the games that won't work alone on a card though it seems a waste of space of a perfectly good SCHC card...
    Last edited by mackee; 01-11-2011 at 12:13 PM.

  10. #20
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    double post. sorry...

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •