Results 1 to 7 of 7

Thread: Menu only appeared once!

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Menu only appeared once!

    The first time i started my wii after installing wiikey fusion I got the gamecube disc showing up and i opened the wiikey menu without problems.

    But the next time i started my wii it says no disc found... i had not changed anything since the first time.. what could this problem be??


    I am very thankful for any help I can get!!

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    915
    Thanked 2,105 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Get with the program, no hardmods needed, softmod your wii and enjoy the freedom of it all

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    This would only have been helpful if I had heard it before I bought this chip ^^

    I still would like some help with my problem though.

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    915
    Thanked 2,105 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Actually this is still useful, i have no experience with that particular chip but my point is the chip is redundant if u follow the softmod any wii guide.
    Last edited by Pob3008; 12-21-2012 at 03:48 PM.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    If I don't manage to fix this problem I'll look into it, ok ?

    So does anyone know what could be causing this problem?

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    915
    Thanked 2,105 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    I'll hazard a guess and say its the chip

    Sorry for hijacking your thread but i don't think u will get much joy with this thread at all.
    Last edited by Pob3008; 12-21-2012 at 04:03 PM.

  7. 1 User Says Thank You Pob3008 For This Useful Post


  8. #7
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    Quote Originally Posted by SanC View Post
    The first time i started my wii after installing wiikey fusion I got the gamecube disc showing up and i opened the wiikey menu without problems.

    But the next time i started my wii it says no disc found... i had not changed anything since the first time.. what could this problem be??
    I am very thankful for any help I can get!!
    the installation of the wiikey fussion may not be right. Say, wire disconnected, bad cable, oxided connector, broken conductor, ....etc. Never mind. GUIDES: SOFTMOD ANY WII is the final solution.
    Last edited by billyhome; 12-21-2012 at 10:24 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •