Results 1 to 3 of 3

Thread: uLoader

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    17
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    uLoader

    hi all

    i got exetrnal DVD-ROM from old days & i am using it to load backups using Uloader5.0 & everything is a ok except the Legend of Zelda SS will not boot !!!??
    my Wii is new so no Hardmod for me .

    thx

  2. #2
    New Member isoguy's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Australia
    Posts
    582
    Thanks
    29
    Thanked 91 Times in 87 Posts
    Have you tried a different loader (like Neogamma)?

    I'm pretty sure you're launching backups from DVDs - have you tried USB Loading?

    Some of these issues can be solved by doing these things.

    Also check that you have the latest cIOSs (I use d2x).

    EDIT: Btw, I hope you know that the game will not run without motionplus, right? After all, you DO own the game.

  3. #3
    Junior Member toby1978's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    856
    Thanks
    7
    Thanked 144 Times in 130 Posts
    Quote Originally Posted by isoguy
    Have you tried a different loader (like Neogamma)?

    I'm pretty sure you're launching backups from DVDs - have you tried USB Loading?

    Some of these issues can be solved by doing these things.

    Also check that you have the latest cIOSs (I use d2x).

    EDIT: Btw, I hope you know that the game will not run without motionplus, right? After all, you DO own the game.
    External DVD players will only work with uLoader. As for the game goes, there is a guide here somewhere!
    http://www.wiihacks.com/content/349-...comments4.html
    Sent from my HTC Desire using WiiHacks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •