Results 1 to 5 of 5

Thread: New usb flash drive not working with usb loader gx

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Angry New usb flash drive not working with usb loader gx

    I just got a new flash drive and it freezes the usb loader channel but if i load the channel inside homebrew then it works so do i have to reinstall the wad for the channel (the channel works with another flash drive)? (on 4.3u ntcs latest version of usb loader)

  2. #2
    New Member 2Hack's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    231
    Thanks
    29
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    Hey, you you have tha latest Cios s. and did you softmod from the Softmod any Wii guide from WiiHacks?
    you can check the Softmod Any Wii Guide HERE.

  3. #3
    New Member Grandpa1959's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,England
    Posts
    540
    Thanks
    191
    Thanked 119 Times in 104 Posts
    Quote Originally Posted by enter a user name View Post
    I just got a new flash drive and it freezes the usb loader channel but if i load the channel inside homebrew then it works so do i have to reinstall the wad for the channel (the channel works with another flash drive)? (on 4.3u ntcs latest version of usb loader)
    If the channel works with another drive Hmmmm. Make sure you have the same apps on both, Also check which version of the loader you are using. Have you set new drive to primary and Active. I see you are ntsc wii but what format is your drive Fat32 NTFS, or WBFS what loader are you using. Is your HDD USB 2.0. lots of un answered question, Mirror what you have it Will work.

  4. #4
    New Member 2Hack's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    231
    Thanks
    29
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    I;m absolutly certain that its you Cios s that is the problem...Get the latest Cios s and it will work...I had the same problem

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Grandpa1959 View Post
    If the channel works with another drive Hmmmm. Make sure you have the same apps on both, Also check which version of the loader you are using. Have you set new drive to primary and Active. I see you are ntsc wii but what format is your drive Fat32 NTFS, or WBFS what loader are you using. Is your HDD USB 2.0. lots of un answered question, Mirror what you have it Will work.
    Quote Originally Posted by 2Hack View Post
    I;m absolutly certain that its you Cios s that is the problem...Get the latest Cios s and it will work...I had the same problem
    thank you for your help but i figured it out. Turns out the flash drive i was using was not compatible with usb loader
    found this siteUSB Devices Compatibility List - WikiTemp that has compatibility for usb loader got one that works now no problems at all

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •