Results 1 to 4 of 4

Thread: Priloader not working?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Priloader not working?

    Before this, I had successfully softmod my wii and my Priiloader is working well.
    It will auto press button A at the start and it will access into its menu when I hold the RESET button.

    But now, I had to press A manually and when I hold the RESET button, Priiloader menu doesn't come out. What should I do? What has caused this?
    Should I install Priiloader once again? If yes, can I just install it without worrying anything else?

  2. #2
    Junior Member toby1978's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    856
    Thanks
    7
    Thanked 144 Times in 130 Posts
    To get to your priloader you just hole the reset button in while you power on the Wii.

  3. #3
    New Member isoguy's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Australia
    Posts
    582
    Thanks
    29
    Thanked 91 Times in 87 Posts
    Quote Originally Posted by toby1978
    To get to your priloader you just hole the reset button in while you power on the Wii.
    You obviously didn't read his post properly. Read it SLOWLY, and you'll see what I mean

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,064
    Thanks
    827
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by isoguy View Post
    You obviously didn't read his post properly. Read it SLOWLY, and you'll see what I mean


    You obviously saw another opportunity to make another useless post. Why not help out the OP too?



    @ OP.....If you no longer have priiloader, which sounds like the case, then you should reinstall it.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •