Results 1 to 7 of 7

Thread: loader-gx - re-loading cIOS250 and freeezes help

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    loader-gx - re-loading cIOS250 and freeezes help

    Hello,

    used wad manager 1.7 to install a channel for the loader-gx used a 249 all-in-one package
    when I open it and connect the HD it says reloading cIOS250 and freezes, i would unplug the HD wait 10 sec and plug it in and it opens up (sometimes) other times it just freezes

    Other issue is that if I leave the HD pluged in it will freez on initializing, so i would unplug HD open loader and than it says wating for HD and i get 20 sec when i plug it in than it loads. Using Toshiba C***(i forget the name starts with a C) usb 3/2

  2. #2
    New Member isoguy's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Australia
    Posts
    582
    Thanks
    29
    Thanked 91 Times in 87 Posts
    Did you change the settings in your USB Loader (which cIOS it boots into)? What cIOS is it currently set to use for games?

    Looks like your USB device may not be supported...

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    How do i change the setting of the USB LOADER?? I dont know How do i change or set which cIOS ?
    I just softmoded with the guide so whatever it was set originaly thats what it is. HBC says IOS58

    the USB works just cant have it pluged in all the time have to unplug it and plug it in when i open the loader

  4. #4
    New Member isoguy's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Australia
    Posts
    582
    Thanks
    29
    Thanked 91 Times in 87 Posts
    Quote Originally Posted by nightofdarkness
    How do i change the setting of the USB LOADER?? I dont know How do i change or set which cIOS ?
    I just softmoded with the guide so whatever it was set originaly thats what it is. HBC says IOS58

    the USB works just cant have it pluged in all the time have to unplug it and plug it in when i open the loader
    Have you got the latest version of your USB Loader? Try updating it through the settings.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yeah 2.3
    i installed the 249 all in one USBLoader_GX_V2_3_AllinOnePackage_IOS249.zip

    it worked fine untill I used a wad Manager 1.7 to add a Channel to the Menu screen, in the managed when you open it it asks which cIOS to use i selected 249, and now when i open loader it says reloading to 250 and freezes

  6. #6
    New Member isoguy's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Australia
    Posts
    582
    Thanks
    29
    Thanked 91 Times in 87 Posts
    Quote Originally Posted by nightofdarkness
    yeah 2.3
    i installed the 249 all in one USBLoader_GX_V2_3_AllinOnePackage_IOS249.zip

    it worked fine untill I used a wad Manager 1.7 to add a Channel to the Menu screen, in the managed when you open it it asks which cIOS to use i selected 249, and now when i open loader it says reloading to 250 and freezes
    What about when you start it through the homebrew channel?

  7. #7
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,179
    Thanks
    223
    Thanked 492 Times in 429 Posts
    Post a system check. guide in the spoiler below.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •