Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: Error 001: Unauthorized Device detected problem

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    28
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I used the any wii guide in your sig. I haven't installed darkcorps since the first time I tried modding. Is it still on the wii?

  2. #12
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    yes sir it is...

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  3. #13
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    28
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    So how do I remove it

  4. #14
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  5. #15
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    28
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank you so much for all your help. I will be very careful before I try removing it. I am also noticing that this only happens with my games that are on dual layer discs. Does that change anything?

  6. #16
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    hmm.. not really sure.. it could be the way you are burning your back ups.. why not usb load?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  7. #17
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    28
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have not burn any discs I have used my usb loader for every game and rip them off the disc and onto my usb

  8. #18
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Have you tried to re-rip the game? if you have, I think you need to get rid of darkcorp

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  9. #19
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    28
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I was going to try to do that before I remove darkcorps. It will have to wait until later tonight

  10. #20
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Cool let me know how it goes.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •