Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 37

Thread: wii flow resetting

  1. #21
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    35
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    That's what I was gonna try when I get home. I tired just putting the wii flow folder on my root of my usb. Andthe wiiflow folder with the boot.dol in my apps folder on my usb. And when I started wiiflow it just reset the wii. Like it tried to load then took me back to the system menu. Buti didn't see or delete the config files. When I get home ill try that and see what happens. Thank you for ur help..
    Last edited by snwbrd1988; 01-18-2012 at 09:20 AM.

  2. #22
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    35
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok so i did exactly what you said. i put the wiiflow folder with the .dol file in my apps folder on my usb
    then i put the other wiiflow folder(the one with backgrounds and covers) on the root of my usb.
    when i start wiiflow i get this "WBFS_Open falied :-1". but i just was using usbloader and everything was working fine.

  3. #23
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,178
    Thanks
    223
    Thanked 490 Times in 428 Posts
    WiiFlow is looking for a wbfs partition. Did you delete the config files from each folder?

  4. #24
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    35
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    in the cover folder yes but in the .dol folder there was no config settings. the only config settings left with wiiflow is language and titles and those were in the cover and backgorunds wiiflow folder. I swear they came with the folder when i downloaded it. should i delete those also?

  5. #25
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,178
    Thanks
    223
    Thanked 490 Times in 428 Posts
    In wiiflow folder with the boot.dol file, delete the wiiflow.ini file.

  6. #26
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    35
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    There is no wiiflow.ini file in it. Theres only 6 items. 3 im going to say are hidden?? only because there lighter then the others and are only 4kb.
    The other three are boot.dol, icon, and meta.

  7. #27
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,178
    Thanks
    223
    Thanked 490 Times in 428 Posts
    With you folder like this

    USB:apps/wiiflow/boot.dol,icon.png,meta.xml nothing else in that folder. Boot WiiFlow from homebrew. It should create the config files. and find your drive be default.

    Make sure your drive is plugged into port 0, the one closest to the edge of the Wii.

  8. #28
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    35
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    That didnt work. i still get the same error message WBFS_Open failed : -1

  9. #29
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,178
    Thanks
    223
    Thanked 490 Times in 428 Posts
    Download the r417.dol from here and rename it boot.dol and replace it with your boot.dol.

  10. #30
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    35
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    so i downloaded the r417.dol and replaced it with my boot.dol. i loaded wiiflow through hbc and i still got the same error message.

    o and i named the r417 file to boot
    Last edited by snwbrd1988; 01-18-2012 at 04:56 PM.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •