Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: i need help

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    i need help

    Hi im new in all this stuff n i need help w my wii, i soft moded my wii n it was working fine, but since i put the usb loader n all the ios n wads idk what i did but now it wont read my usb, i try w wiiflow n usb loader n cant get it to work so any advice, or help would b appreciated

    ps
    if i made this thread in the wrong place let me know

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,835
    Thanks
    924
    Thanked 2,108 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Post a syscheck so we can see what u have installed

  3. 1 User Says Thank You Pob3008 For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Spoiler


  5. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,835
    Thanks
    924
    Thanked 2,108 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Syscheck looks ok although u havent followed a guide from this site. Make sure the usb device is in the correct port is the first thing, what do u have it formatted to?

  6. #5
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    fat 32 n i tried w both ports

  7. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,835
    Thanks
    924
    Thanked 2,108 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    And the same drive was working before u messed about?

  8. #7
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yup, u know in the homebrew channel da give u the option to use the sd or the usb, in mine it wont let me use the usb n none of the usb apps work either

  9. #8
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,835
    Thanks
    924
    Thanked 2,108 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Providing u have your usb device setup correctly try reinstalling cios 249 and 248 with the d2x installation guide, put one as base 56 and the other as base 38 then try the usb again.

  10. #9
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    k ill do it n let u know thx

  11. #10
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    still have the problem

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •