Results 1 to 4 of 4

Thread: Mplayer CE wont mount usb hard drive?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Mplayer CE wont mount usb hard drive?

    I have no idea what to do here? i am a noob. when i launch mplayer ce go to usb device and click fat32. i get fat device not mounted? i have modded my wii through modmii i know i have ios58?

    any help would be greatly appreciated.

    thank u

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,298
    Thanks
    1,489
    Thanked 2,626 Times in 1,931 Posts
    I believe you need cIOS 202[60] in order to run this. Get it from HERE and install using MMM or Wad Manager.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    just installed ios202 and am still facing the same issue? i have HBC running ios58 as well? CFG Usb loader v70 works fine?

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    SOLVED my usb drive was not active. wow i am blown away thats all it was! i was also never able to use usb loader GX even though i could use cfg usb loader perfectly fine. That issue is now fixed! i am sure others have missed that tiny step.


    THANKS for all your help

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •