Results 1 to 2 of 2

Thread: Backup loader screen of evil (4.3U)

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Backup loader screen of evil (4.3U)

    So my son accidentally updated the Wii to 4.3U today, and we are unable to load our backup loader. Whenever I click on the Homebrew Channel and click on WiiFlow USB Loader, it shows a screen with images that depicts that my hard drive (is it what it's called?) is not connected to my Wii. Can someone help me with this? I am a major noob that knows nothing about computers and most of the information I see on the forum contains "alien" vocabulary. Things were done for me, so the process of what all of this or what the Loader or the Homebrew channel actually does- I don't know anything about it. Please help me bypass the screen.


    Thanks!

    EDIT: I don't even know if it is an actual "back up loader". All I know is that I have a hard drive plugged into my Wii.
    Last edited by diegovo2; 01-15-2012 at 10:27 AM.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,161
    Thanks
    1,436
    Thanked 2,531 Times in 1,870 Posts
    You should make a post in the Introduce Yourself section of the site. You will get a bunch of great links to help you out in the modding process. While you are waiting for a response there, take a look at the Softmod ANY Wii guide (link in my signature below). Follow that guide all the way through, starting at the section "Softmods with Homebrew Channel Installed".

    Welcome to WiiHacks!

  3. 1 User Says Thank You cjizzle For This Useful Post


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •