Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 32

Thread: Nintendo wii black screen after clicking start to play a game

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by playerkp420 View Post
    We really don't know what has been done to your wii, so there is no way to pinpoint the problem. I would suggest following the softmod any wii guide, so we know that all your IOS and cIOS are correct.
    Where can I get a softmod or guide? I downloaded a softmod, put my sd card in the wii with the softmod on it, turned it on, and it went to the wii menu. I went to the sd card menu, and just saw games. I didn't see any software utilities.

    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    I got $5 on cIOS/DarkCORP.
    What is cios/darkcorp?

  2. #12
    Junior Member toby1978's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    858
    Thanks
    7
    Thanked 144 Times in 130 Posts
    Look in my sig!

  3. #13
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by toby1978 View Post
    Look in my sig!
    Your first link wiihacks.com didn't work. Second link did. I downloaded d2x cIOS, extracted the files to the 2gb wii sd card, put it in the wii, turned it on, and it went to the wii menu, I checked the sd card on the wii, and found nothing. I even went to the wii settings, navigated back that way to the sd card, and it still reads nothing.

  4. #14
    Junior Member toby1978's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    858
    Thanks
    7
    Thanked 144 Times in 130 Posts
    You have to softmod the wii befire you can do anything like that.

  5. #15
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,232
    Thanks
    1,460
    Thanked 2,579 Times in 1,902 Posts
    Heya Toby FYI the link to the ANY Wii guide in your sig needs the numbers changed from 60921 to 96886.

    @amdfanboy link to ANY Wii guide is also in my sig below. Just a little help until toby gets his fixed

  6. #16
    Junior Member toby1978's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    858
    Thanks
    7
    Thanked 144 Times in 130 Posts
    I got it fixed! Thanks cjizzle for pointing that out!

  7. #17
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok, tried your softmod guide, and after I did step 1 I put the sd card in the wii, and couldn't find anything on the sd card. I formatted the card with that program, and the card is new, and works. Its a sandisk for wii 2gb card.
    Last edited by amdfanboy; 01-14-2012 at 04:21 PM.

  8. #18
    Junior Member toby1978's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    858
    Thanks
    7
    Thanked 144 Times in 130 Posts
    Quote Originally Posted by amdfanboy
    Ok, tried your softmod guide, and after I did step 1 I put the sd card in the wii, and couldn't find anything on the sd card. I formatted the card with that program, and the card is new, and works. Its a sandisk for wii 2gb card.
    What system menu are you on? Which hack are you trying to do? I think you need to carfully read the guide and understand it. If you are on system menu 4.3 you will need to run one of the exploits mentioned in the guide. Make sure your wii is connected to the internet.

  9. #19
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by toby1978 View Post
    What system menu are you on? Which hack are you trying to do? I think you need to carfully read the guide and understand it. If you are on system menu 4.3 you will need to run one of the exploits mentioned in the guide. Make sure your wii is connected to the internet.
    I have 4.3u. I followed all the steps in your first link, and the guide. Just part 1, but as I said the wii read the sd card as blank.

  10. #20
    Junior Member toby1978's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    858
    Thanks
    7
    Thanked 144 Times in 130 Posts
    Quote Originally Posted by amdfanboy

    I have 4.3u. I followed all the steps in your first link, and the guide. Just part 1, but as I said the wii read the sd card as blank.
    Do you have your Wii connected to the internet? Look in the guide and follow the LetterBomb!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •