Results 1 to 7 of 7

Thread: I think something broke. (flashing screen)

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I think something broke. (flashing screen)

    First, this may be a hardware problem and not a software problem, but I'm obviously not an expert. When I first played games from a portable hard drive (followed mauifrog's guide), everything played fine and dandy. Now whenever my hard drive is plugged in, my Wii keeps flashing to a black screen, happening more frequently the longer I play a game/leave it on. Games are practically unplayable now through a hard drive. Currently running on 4.1U.

    Also, in case my Wii might physically break, what are some things I can do to back up all of my stuff so I can restore it in the future?

  2. #2
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,178
    Thanks
    223
    Thanked 490 Times in 428 Posts
    Post a system check. Could be your hard drive is on its way out.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by playerkp420 View Post
    Post a system check. Could be your hard drive is on its way out.
    How do you do that?

  4. #4
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,178
    Thanks
    223
    Thanked 490 Times in 428 Posts
    There is a link in the spoiler below.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by playerkp420 View Post
    There is a link in the spoiler below.
    Here it is.

    Spoiler


  6. #6
    New Member Chrisdazomby's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Unplug then plug ur wii

  7. #7
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,178
    Thanks
    223
    Thanked 490 Times in 428 Posts
    Your syscheck looks ok. Have u tried a flash drive or a different hdd to see if it does the same thing. That would narrow the problem down to the Wii or the hdd.

    You can use savegame manager to back up your saves if its your Wii.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •