Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Region free 4.3 question

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    32
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Region free 4.3 question

    Okay hopefully someone could tell me what I'm doing wrong here...
    I successfully installed wasabi DX on a Japanese Wii (4.3J) and installed the Homebrew Channel, and Priiloader as per the instructions on this thread: Restore region FREE to 4.2/4.3 wiis
    My Wii seems to be working fine. I confirmed that the region free Everything hack is enabled. But when I put in a US disc (Lego Starwars)... It still says it can't read it... My sd card looks like this:
    apps/priiloader/boot.dol
    hacks_hash.ini
    icon.png
    META.XML
    boot.elf
    boot.mii
    keys.bin
    nand.bin
    private

    Any ideas on what I missed would be greatly appreciated...

  2. #2
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,945
    Thanks
    977
    Thanked 1,703 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    Enable region free on your Wasabi DX.



  3. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    32
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yeah, I checked that too.... It says "enabled". Can't figure out what's wrong...

  4. #4
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,945
    Thanks
    977
    Thanked 1,703 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    How old is your Wii? And is the disc an original retail copy, or backup copy?



  5. #5
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    32
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Its about 4-5 years old. Based on the serial number (through a site whose URL I can't find at the moment) it's either a D2A or DMS chip, and both are supposed to be compatible with Wasabi (I think). The disc is an original, not a copy.

  6. #6
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,945
    Thanks
    977
    Thanked 1,703 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    Check your serial number here-->Wii Drive Chip Database



  7. #7
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    32
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for the link. It says I have either D2A or DMS. And Wasabi DX is supposed to be compatible with that...

  8. #8
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,945
    Thanks
    977
    Thanked 1,703 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    Has your Wasabi DX been updated to the latest firmware?



  9. #9
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    32
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I did not think of that! I will check it out. Thanks!

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    32
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I updated the Wasabi firmware, but still nothing. I think though that the problem has to do with the Priiloader hacks. A tried to enable some other hacks, namely, turning off menu sound and music, but the sounds/music is still there. Is it possible that I downloaded the wrong hacks_hash.ini??

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •