Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: I'm having trouble creating a Nand backup

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    17
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I'm having trouble creating a Nand backup

    Everytime I try to load bootmii from either HBC or Priiloader, it brings me to the MMM ( v.13.2)

    and I don't see an option to back up the nand. What am I doing wrong?

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    917
    Thanked 2,106 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Are u following a guide?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    17
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm following Mauifrog's guide. I've read it several times.

    For better or worse, I've installed HBC and various mods from a youtube video before I came across this site.

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    917
    Thanked 2,106 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    the reason mmm loads is because u have a cboot mmm file on the root of your sd card which would indicate that u are not following the guide correctly, remove the said file and make sure u have the bootmii folder on the root of the sd card

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    17
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts



    Uploaded with ImageShack.us

    From what I can tell, the bootmii files are closer to the root of the SD card. Anything I can find of MMM is in the Apps folder

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    917
    Thanked 2,106 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    try removing the boot.dol

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    17
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    It's not working. I get a black screen. It says it's Boot2 DOL loader v16. Then some IOS loads successfully. Then there's an error message "Failure to open file boot.dol. Failed to load boot.dol from front SD card reader." And the error message keeps looping.

  8. #8
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    917
    Thanked 2,106 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    back up everything off your sd card to your pc and just leave the bootmii folder then start up the wii, if bootmii doesnt load go to the hbc and load via there

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    17
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I got nothing. With the SD card in, turning the Wii on just leaves a plain black screen with no text or graphics.

    I tried turning on the Wii, inserting the SD card after system menu shows up, going to HBC, then opening up bootmii from there. Same black screen.

    I tried turning on the Wii, inserting the SD card after the Priiloader opens up, then opening up bootmii from there. I only get a plain white screen.

  10. #10
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    917
    Thanked 2,106 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Extract this file to your sd card and try again

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •