Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 32

Thread: Version 4.3E Homebrew 1.0.8 IOS58 V24.32 - Unable to play ISO games on USB HDD

  1. #11
    New Member BabyDaddy's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    234
    Thanks
    24
    Thanked 41 Times in 37 Posts
    Quote Originally Posted by rikstaparr View Post
    Lol!!! Ok, I get it guys!!! Many thanks for the responses, it's appreciated. No I did not follow one of the guides from this site, and yes it was Letterbomb (Doh!!!) I shall try the anywii guide today......as for your comments BabyDaddy, I am no pirate and do not condone any such actions, but thank you for reminding me?!?!.....geeez....
    You're welcome! Just do me a favor and don't take my comments the wrong way; I'm not implying, just pointing out the fact. In the short time I've been here I've seen way too many threads from people who just burst through the front door, don't take their shoes off, and start asking for help with their downloaded games.

  2. 1 User Says Thank You BabyDaddy For This Useful Post


  3. #12
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Fair enough, but I'm not one of those people....

  4. #13
    New Member Grandpa1959's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,England
    Posts
    540
    Thanks
    191
    Thanked 119 Times in 104 Posts
    Quote Originally Posted by BabyDaddy View Post
    You're welcome! Just do me a favor and don't take my comments the wrong way; I'm not implying, just pointing out the fact. In the short time I've been here I've seen way too many threads from people who just burst through the front door, don't take their shoes off, and start asking for help with their downloaded games.
    Hey BabyDaddy. I like your comment. No disrespect to rikstaparr. But maybe there should be a Sticky. Like you see on the forum page. That keeps popping up, Call it ( Wow you should see this) Then explain in brief the yeahs & neahs of acceptable topics, Links Etc: Noobs only usually find this site once they have failed elsewhere, ( many are also geniune New members who actually introduce them selves and get the welcome links page). Well I'm Old lol happy new year.

  5. #14
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok, just followed the guide, had no errors and all seemed to go ok. I have a game installed on my USB which I did using WFBS. I have ran the USB loading software programs (Neogamma and USB loader) NeoGamma just counts down from 30 mounting tries to 0 and then returns to the menu. USB loader just returns to the channel screen after selection. Any ideas please?

  6. #15
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by rikstaparr View Post
    Ok, just followed the guide, had no errors and all seemed to go ok. I have a game installed on my USB which I did using WFBS. I have ran the USB loading software programs (Neogamma and USB loader) NeoGamma just counts down from 30 mounting tries to 0 and then returns to the menu. USB loader just returns to the channel screen after selection. Any ideas please?
    I have the following IOS installed and enabled:

    251/250/249/248/247/246/245/236/223/222/20290/80/70/60/50

    the following are disabled:

    61/58/57/56/55/53/48/46/45/43

    Is this correct?! *bangs head against brick wall*

  7. #16
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by rikstaparr View Post
    Ok, just followed the guide, had no errors and all seemed to go ok. I have a game installed on my USB which I did using WFBS. I have ran the USB loading software programs (Neogamma and USB loader) NeoGamma just counts down from 30 mounting tries to 0 and then returns to the menu. USB loader just returns to the channel screen after selection. Any ideas please?
    Sorry peeps, just ran syscheck and this is the report:

    Spoiler



    Many thanks in advance....
    Last edited by skellinator; 01-02-2012 at 09:29 AM.

  8. #17
    Junior Member dniMretsaM's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    NE Ohio
    Posts
    1,142
    Thanks
    76
    Thanked 331 Times in 269 Posts
    That's not a sysCheck. I think it's a DOP-Mii Report. Anyway, it looks ok. Try re-ripping the games. Also, use FAT32 (there is a link to a guide in my sig) instead of WBFS. NTFS works also.
    Quote Originally Posted by sven
    [16:26:34] i'm never sarcastic.
    [16:26:41] feel free to quote me on that.

  9. #18
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Many thanks for your response......Ah, sorry you're right it is a DOP.Mii check. Can I just load the .iso directly to the USB once formatted without using WFBS then?

  10. #19
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,784
    Thanks
    787
    Thanked 1,791 Times in 1,262 Posts
    Blog Entries
    5
    Take a look at the guides you were linked. They will tell you how to set up the hard drive and put games on it. Also please use the edit button in the future instead of triple posting.

  11. #20
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok, but I cannot see triple posts?!?!.....I have followed the format guide and am still unable to load games via USB :-( It just says no usb device and counts down from 30. I have tried both USB ports. I used Wii Game Manager and it loaded the HDD exactly as it shows in the guide.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •