Results 1 to 7 of 7

Thread: Modding problem

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Modding problem

    I was trying to softmod my new 4.3u wii, and I installed homebrew I was trying to add the next step to it by adding the wad Ios's n I'm getting nothing! Homebrew comes up then I can select from the menu and load bootmii, at first bootmii was coming up now it flashes on the screen real quick and restarts the console and then back to the wii menu? anybody know what I can do about this?


    Thank you very much!

    squashdog187

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,834
    Thanks
    918
    Thanked 2,107 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    What guide r u following?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'M following the 4.3u guide that's is shown on this site for softmodding. Do u know what my issue is it just keep restarting the console. The bootmii was coming up, and now it flashes and restarts.

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,834
    Thanks
    918
    Thanked 2,107 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Do u have the bootmii folder on the sd card?

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I don't know if u got my other threads, maybe I did it in the wrong place sorry, new to this site. any how I am using the guide for softmoding any wii console. I used the spoiler for 4.3u using the letterbomb. is that right? as I said before I can get the homebrew channel installed and the first time the bootmii came all the way up, now it just keeps restarting the console back to wii menu? any help would b appreciated very much.

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,834
    Thanks
    918
    Thanked 2,107 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Still not answered the question

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yes it should b it was on there when I first ran the program and put the sd card in. let me pull it up n try it again, if it doesn't work I'll get back to u in a while. Sorry man I don't want to waste ur time I know I'm probably missing something simple!lol

    Thank you very much for helping me!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •