Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: Simple CFG question (im guessing)

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    18
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ooops how hard did i make this, sorry found it in the actual interface.

    All done and im chuffed

    Thanks

    A

  2. #12
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,704
    Thanks
    3,234
    Thanked 1,346 Times in 1,122 Posts
    Good to Hear!

  3. 1 User Says Thank You Jax For This Useful Post


  4. #13
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    18
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Just one more little question if i may

    Is there anyway I can adjust the screen size as currently im missing the top and bottom of the main screen on CFG.

    Thanks

    Andy

    oh and just one more (i promise) when i exit a game can i exit back to CFG instead of the main wii menu?

    Thanks

    A
    Last edited by Brian; 12-21-2011 at 12:44 PM.

  5. #14
    New Member Grandpa1959's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,England
    Posts
    540
    Thanks
    191
    Thanked 119 Times in 104 Posts
    Have a look in wii settings for screen size, or your tv settings.
    Use a preloader hack to boot back to CFG. it's in your wii if you installed preloader hold rest button when you power up it should open hacks if installed

  6. #15
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    18
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks Grandpa,

    The screen issue is only when running CFG loader, the wii menu and games are fine :/

    I use priiloader to run straight to cfg on boot up, when trying to select the "return to" option in prii
    i only get the option to load "priiloader" "wiisystem" or something else. I dont get the option to return to
    "installed file"

    Hope that makes sense

    Thanks

    Andy

  7. #16
    New Member Grandpa1959's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,England
    Posts
    540
    Thanks
    191
    Thanked 119 Times in 104 Posts
    http://www.wiihacks.com/recommended-...ates-more.html

    Take look here this should explain better than I

  8. 1 User Says Thank You Grandpa1959 For This Useful Post


  9. #17
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    18
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks again i think this is the line i needed :
    OPTIONAL: You can set the "Retun To" option to Autoboot, the wii will now autoboot to "installed file".

    I will try it after work.

    Thanks again

  10. #18
    New Member Grandpa1959's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,England
    Posts
    540
    Thanks
    191
    Thanked 119 Times in 104 Posts
    Yeah! thats it. there is a list of boot .dols on ther for different loaders.
    laters.Priloader guidehttp://www.wiihacks.com/recommended-...ates-more.html
    Set priiloader to autoboot to specific app

  11. 1 User Says Thank You Grandpa1959 For This Useful Post

    Jax

  12. #19
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    18
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks, i have set priiloader already to boot into CFG dol, its the exiting from a game back to cfg i was struggling with but i think your link will
    be the answer

    Cheers

    A

  13. #20
    New Member Grandpa1959's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,England
    Posts
    540
    Thanks
    191
    Thanked 119 Times in 104 Posts
    Quote Originally Posted by Iceax View Post
    ok so here is my config file

    "theme = Glass
    device = usb
    partition = WBFS1
    gui = start
    gui_transition = fade
    gui_style = flow
    gui_rows = 2"

    But it still asks me on boot up to choose USB or SD?

    Any suggestions ?

    Thanks

    Andy
    theme = SmD - Wooden Box WS
    device = usb
    gui = start
    gui_transition = fade
    gui_style = flow
    gui_rows = 2
    ios = 249
    profile_names = default
    wbackground = bg_gui_wide.png
    wbackground_base = bg_gui_wide.png
    wbackground_gui = bg_gui_wide.png
    covers = 1
    color_header = 15
    color_footer = 15
    color_selected_fg = 0
    color_selected_bg = 15
    color_inactive = 7
    color_help = 15
    console_transparent = 1
    cover_style = 3d
    wcovers_coords = 64,145
    wcovers_size = 120,200
    wconsole_coords = 260,40,344,402
    hide_header = 1
    hide_footer = 1
    gui_text_color = black
    gui_text2_color = black
    Thats my config. I'm running CFG v70, my configurator isv69 Have you removed your SD card *&*^%&
    Why are you running with Partition= WBFS 1
    Last edited by Grandpa1959; 12-24-2011 at 02:41 AM.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •