Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: USB Loader does not load games

  1. #11
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,653
    Thanks
    3,216
    Thanked 1,334 Times in 1,111 Posts
    Quote Originally Posted by vwdriver View Post
    My brother was the one who did the Soft Mod, I believe he used the guide on Wiihacks, I remember seeing him on this website. How can I verify if the soft mod was done as per your guide?
    Look above at lildavys system check.His was done here.

    You should follow that guide.That's Not my Guide.Mauifrogs Guide.

    Follow Soft mod any wii guide it will over write everything.
    Last edited by Jax; 12-20-2011 at 06:16 PM. Reason: Fixed...

  2. #12
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by jax View Post
    Look above at lildavys system check.His was done here.

    You should follow that guide.That's Not my Guide.Mauifrogs Guide.

    Follow Soft mod any wii guide it will over write everything.
    So does mine look OK?

  3. #13
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,653
    Thanks
    3,216
    Thanked 1,334 Times in 1,111 Posts
    yes , Your System Check looks Fine.

    Make a Post in a thread where it belongs, ( So you can get help for your situation)try not to Hi-jack other threads.
    Last edited by Jax; 12-21-2011 at 03:50 AM. Reason: Fixed...

  4. #14
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by jax View Post
    Look above at lildavys system check.His was done here.

    You should follow that guide.That's Not my Guide.Mauifrogs Guide.

    Follow Soft mod any wii guide it will over write everything.
    Thanks jax for your help and patience,

    I've read through the guide and from what I understand, I should just do Chapter 1, Part 1 - "Softmods with HOMEBREW CHANNEL installed". Do I still need to do the rest of the guide?

    Apologies for being a nuissance, just want to make sure that I'm doing things right.

    VW

  5. #15
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by jax View Post
    yes , Your System Check looks Fine.

    Make a Post in a thread where it belongs, ( So you can get help for your situation)try not to Hi-jack other threads.
    Not trying to Hijack this thread at all. If you read my first post in this thread, I am experiencing the EXACT same problem and I am assuming that perhaps a single fix or suggestion would likely pertain to both of our same issues. From what I've found so far, is the HD. I even tried it with another HD that I had laying around (WD 40G) and I can load the games without issue. For whatever reason, the Wii doesn't like the Fantom GreenDrive that I just purchased (and wasted hours loading games on). Going to take it back and get a Seagate.

  6. #16
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,653
    Thanks
    3,216
    Thanked 1,334 Times in 1,111 Posts
    Quote Originally Posted by vwdriver View Post
    Thanks jax for your help and patience,

    I've read through the guide and from what I understand, I should just do Chapter 1, Part 1 - "Softmods with HOMEBREW CHANNEL installed". Do I still need to do the rest of the guide?

    Apologies for being a nuissance, just want to make sure that I'm doing things right.

    VW
    Yes, follow the rest of it. It will over write everything.

  7. #17
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by jax View Post
    Yes, follow the rest of it. It will over write everything.
    Fantastic, thanks again!

  8. #18
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,653
    Thanks
    3,216
    Thanked 1,334 Times in 1,111 Posts
    Quote Originally Posted by LilDavy View Post
    Not trying to Hijack this thread at all. If you read my first post in this thread, I am experiencing the EXACT same problem and I am assuming that perhaps a single fix or suggestion would likely pertain to both of our same issues. From what I've found so far, is the HD. I even tried it with another HD that I had laying around (WD 40G) and I can load the games without issue. For whatever reason, the Wii doesn't like the Fantom GreenDrive that I just purchased (and wasted hours loading games on). Going to take it back and get a Seagate.
    See if it's on the Usb Compatibility List,if not then you have the right idea.
    Take it back and exchange it. Use the Compatibility list for reference.

    Here's a link to ....Usb Compatibility List
    Last edited by Jax; 12-21-2011 at 04:16 AM.

  9. #19
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    So I exchanged the HD, reloaded the games and I no longer have this issue.

  10. #20
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Went through the softmod guide last night and everything worked like a charm. No errors, no difficulties, no bugs. Everything went according to the guide.

    Thank you jax, and mauifrog!

    VW

  11. 1 User Says Thank You vwdriver For This Useful Post

    Jax

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •