Results 1 to 2 of 2

Thread: CFG Updated, now cannot install games

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    CFG Updated, now cannot install games

    I was preparing my old modded Wii to play the new Zelda game and followed all of the guides for updating my Homebrew, then my loader to v70. Everything was working great. I had the "Set ntfs write = 1" error, and fixed that as well. Finally put Zelda back in the Wii to install through cfg loader and now it remains at 0.00% ETA 05:00, which I assume is five hours.

    I thought that the Wii may have been frozen after about twenty minutes of the 0.00% not even budging. I attempted to install a small game, "Family Night 4", and was met with the same problem. It seems that the install is freezing.

    I have searched for three hours now and am wondering if someone can point me in the right direction.

    Thanks!

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    138
    Thanks
    19
    Thanked 17 Times in 15 Posts
    Does your Wii read the discs fine if you were to go and try to play them?

    If you put your ear up to the Wii, do you hear any clicking, spinning, or do you not hear anything at all?


    I'm a newb here at attemping to help people out, but I try to troubleshoot to the best of my knowledge, so I apologize if there's an easy/quick fix that I dont know about.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •