Results 1 to 5 of 5

Thread: Can I run softmod software mutiple times?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Can I run softmod software mutiple times?

    I have Fm4.1U, I used "mode any wii" to softmoded my wii. I can run all the game but one , and I've tried all the methods. I used 4.3U letterbomb to start the mod. Can I use the 4.1U bannerbomb to redo everything again to my already moded wii? do I need to some how go back to factory default first?

    thanks

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,176
    Thanks
    2,195
    Thanked 2,559 Times in 2,005 Posts
    Blog Entries
    2
    Honestly, what does this accomplish?
    Once the car is full of gas, do you continue to overfill it onto the pavement, thinking this will somehow take you further?

    In theory, you can install and overwrite an infinite amount of times, Just as you can read the same books, or watch the same movies over and over. Eventually it is time to move onto something else that actually makes a change.
    Last edited by oddgriffin; 11-30-2011 at 03:01 PM.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok. Let me confess.

    I downloaded a copy of COD, My moded WII won't play from USB. And not only the MW3 but also black ops and reflex edition. None of the COD. I should say I didn't download WAW.

    I have no problem with other games . well , mainly WII is for family fun, That is the purpose I bought it. But I want some games for myself too. that are something like COD. Not a lot on this console.

    Now it is to the point I want some one local I pay to have it done. So I pull up craiglist ads. talked to one guy. told him what I did and ask how he can help. He said he will re-install the softmod and that will resolve the problem otherwise he won't charge me. That is why I ask in this post .

    From what I understand, different hack method , the purpose is the same - get the hackmii going and install cIOS and homebrew channel on it. right? so ODDGRIFIN, you are right. I don't think reinstall will solve the problem. But I don't think I can do anything else though - I have it moded, with right cIOS 250, with V70(newest) CFG loader, changed to use cIOS250 in game. the F****G game won't run. OMG.

    I even bought a zapper gun in the mail.

    thanks anyway.

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2,816
    Thanks
    273
    Thanked 779 Times in 591 Posts
    epic fail, thread closed...


  5. 1 User Says Thank You Brian For This Useful Post


  6. #5
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,176
    Thanks
    2,195
    Thanked 2,559 Times in 2,005 Posts
    Blog Entries
    2
    I don't know how you think there is a way to be certain of the integrity of files that are illegally downloaded. If you put the original disk in the console, use the loader to bakup the disk to a usb device, and use the settings in the guide. Things will work out.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •