Results 1 to 5 of 5

Thread: Something's wrong

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Something's wrong

    My NES, SNES, GB/C/A emulators don't work anymore. Neither does WII MC or the configurable usb loader. Whenever I try to load any of these it goes back to the system menu. Homebrew channel starts, but it doesn't show any of my installed programs.

    I didn't do a system update. The only thing I can think of happening is me playing Skyward Sword. But I don't remember a menu popping up asking me to update my console when I first put the disc in.

    Any ideas what might have happened?

  2. #2
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by blsessex View Post
    My NES, SNES, GB/C/A emulators don't work anymore. Neither does WII MC or the configurable usb loader. Whenever I try to load any of these it goes back to the system menu. Homebrew channel starts, but it doesn't show any of my installed programs.

    I didn't do a system update. The only thing I can think of happening is me playing Skyward Sword. But I don't remember a menu popping up asking me to update my console when I first put the disc in.

    Any ideas what might have happened?
    Have you deleted anything off the sd card? What's this got to do with the Mod Any Wii Guide?
    Last edited by narse1979; 11-25-2011 at 08:27 AM.


  3. #3
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,066
    Thanks
    832
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    I took your post out of the softmod guide, they have noting to do with it.

    As Narse pointed out, it sounds like you deleted your apps from the sd card.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok, thanks all. I removed the sd card the other night and forgot all about it. Good lord, I'm an idiot. :/

  5. #5
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,066
    Thanks
    832
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by blsessex View Post
    Ok, thanks all. I removed the sd card the other night and forgot all about it. Good lord, I'm an idiot. :/


    lol, glad you got it worked out!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •