Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 35

Thread: can only play games for 10 mins

  1. #21
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,289
    Thanks
    1,488
    Thanked 2,617 Times in 1,927 Posts
    Quote Originally Posted by lynnboy021 View Post
    no....usb with adapter for a 3.5 hdd
    Sounds like that is your problem. Letterbomb works the same regardless of where you got it, and the Homebrew Channel just launches your loader, it has nothing to do with the actual loading of your HDD. You should either get a compatible external HDD or enclosure.

    Deleting everything would serve no purpose. If you really want to you can follow the Softmod ANY Wii guide from beginning to end. It will overwrite anything you currently have.

  2. #22
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    40
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    lol i am going to have a room full of hdds lol.... brb lucky i have a 24hr walmart down the street... be4 i go did anyone ever got a harddrive from walmart that does not have a problem?? i just dont wanna go there and get the wrong one.

  3. #23
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    40
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i was looking at my box of computer parts and i found a Seagate ST902504EXA101-RK 250GB will that work??? if not i will just go to walmart and get one...

  4. #24
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,289
    Thanks
    1,488
    Thanked 2,617 Times in 1,927 Posts
    That drive is on the compatibility list. Give it a shot!

  5. #25
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    40
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok brb i am just going to add one game

  6. #26
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    40
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    samething can only play for like 10 mins... i really dont think it can be the hdd anymore it must be that my wii sucks lol or i installed something wrong..

  7. #27
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,289
    Thanks
    1,488
    Thanked 2,617 Times in 1,927 Posts
    That drive plugs directly into your Wii, no adapter needed?

  8. #28
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    40
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yes you got it. from hdd to usb plug on wii.... do you have yours in a case? also can i add pics on here to show you how i have it pluged in to the wii??

    [IMG][/IMG]

    sorry if its to big but i am trying...
    Last edited by bmarlo; 11-18-2011 at 10:37 PM. Reason: Please don't double post!

  9. #29
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,289
    Thanks
    1,488
    Thanked 2,617 Times in 1,927 Posts
    Like I said before, I bet the problem is in that adapter piece you are using. What is the make and model of that?

  10. #30
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    40
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i really dont know bro. i got it on ebay long time ago.... what do you use and where u got it if i may ask?????

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •