Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 35

Thread: can only play games for 10 mins

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    40
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    [QUOTE=
    Is this your exact HDD model ---> - Hitachi HTS541616J9AT00 160GB - Working[/QUOTE]

    yes it is i will look and see, i did before but did not find anything but will look right now.

  2. #12
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    You look like you need to have a look at the Hitachi feature tool

    |MG| IBM - Hitachi Feature Tool 2.15 Download


  3. 1 User Says Thank You narse1979 For This Useful Post


  4. #13
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    40
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    the programe is a dos tool so my hdd is a usb hdd so i got the tool to work but it wont find my usb hdd only my two ide hdd. wtf another thing lol

  5. #14
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Next thing is your hdd set as active and primary


  6. #15
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    40
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    is that is for sure... i used EASEUS Partition Master 7.1.1 Home Edition.

  7. #16
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    40
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    so i bought a new harddrive and a new wii remote and i am still getting the same problem

  8. #17
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,289
    Thanks
    1,488
    Thanked 2,617 Times in 1,927 Posts
    What is the make and model of your new drive?

  9. #18
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    40
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    wd400bb its only a 40gb

  10. #19
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,289
    Thanks
    1,488
    Thanked 2,617 Times in 1,927 Posts
    OH!!!! So you are using an enclosure?

  11. #20
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    40
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    no....usb with adapter for a 3.5 hdd but its still doing the same thing...maybe its not the hdds maybe i installed something wrong cuz hbc and hbb and letterbomb was from diff websites and everything else then i found this site and did what mod any wii said to do.... is there a way a can just delete everything out of my wii like when i first bought it and just do everything all over and just follow mod any wii??????

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •