Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: If I want to play the original Skyward Sword, what should I do?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    15
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    If I want to play the original Skyward Sword, what should I do?

    Here's the thing.

    I want to play the original disc but I have my Wii modded and use CFG loader. I read another topic addressing the problem; updating the original firmware and then hacking the Wii again. I don't want to update with original firmware so then I can hack it. I just want to bypass the original Skyward disc when it prompts me to firmware update it, which it probably will (let's hope not)

    What should I do?

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,579 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    Ever hear of priiloader?
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  3. 1 User Says Thank You oddgriffin For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    15
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    So, I guess I can block the disc update with priiloader (which I have installed duh lol)

    But will I be able to play the original Skyward Sword with any firmware update? I haven't updated my firmware quite soe time. Its the 3.4U (something like that)

  5. #4
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,579 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    You won't need to update the system menu, but you may need an IOS or 2.

    If your softmod is that out of date, you could use the "softmod any wii" guide. That would update everything you need.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  6. #5
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    15
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Just checked. Have 4.2U. I guess I'll have the IOS and the priiloader should help me. But if I get some problems I will just bump this thread

  7. #6
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,579 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    Yes, at least give it a try first. Better than to worry about something that is not an actual issue yet.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  8. #7
    New Member snowfrost's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    BC, Canada
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    I am trying to load it with DVD and its region is Pal only, i am going to try region change patcher first to see if i get results as all others failed for me after the power prism loading
    -=*Wii Setup*=-
    Sys menu: 4.2U HardMod+SoftMod - bootmii/boot2 - NeoGamma R9 B47 - cIOS57rev20

  9. #8
    Forum Administrator BluPhant's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    New England
    Posts
    2,354
    Thanks
    218
    Thanked 1,282 Times in 723 Posts
    @snowfrost - The game hasnt been released yet. If you're playing a copy thats not from your region, chances are you're a pirate. And we dont do piracy here.

    @Korosqui-- read my newbies FAQ (in my signature). Lots of newbie info in there.

    -Blu

    Softmod ANY Wii
    | USB-FAT32 | Error Index | Chat!
    An Introduction To Wii Hacking - MUST READ for all new Wii Hackers
    If I have been of help to you, please click the "Thanks" icon to the left.



  10. #9
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,297
    Thanks
    1,489
    Thanked 2,623 Times in 1,930 Posts
    I read an article about the E3 demo of Skyward Sword hitting torrent sites. Its pretty obvious where this came from. That being said it is impossible for anyone to assist a user with a fail torrent file since you have no idea where it came from, not to mention its illegal.

    EDIT:
    Quote Originally Posted by Pure Nintendo
    This news has been burning up the Nintendo world for the past day and I am sure most of you have already heard about this. I have been debating if I should talk about this or just let it pass. One of Nintendo’s Skyward demos has been leaked onto the torrent world. What I hear, it sounds like the Gamecom demo. With a little work a person will be able to get the demo working, on their computer, with a Wii-mote. I am sure if you really want to try this you could figure it out..you are smart.

  11. #10
    New Member snowfrost's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    BC, Canada
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by snowfrost View Post
    I am trying to load it with DVD and its region is Pal only, i am going to try region change patcher first to see if i get results as all others failed for me after the power prism loading
    Problem Solved, Created a back up of original demo disc and use using Wii_ISO_Region_Patcher.exe on the .iso backup and than created a Backup disc.

    @BluPhant Demo HAS been released within PAL region for some testing awhile ago, because you are not upto date, im sorry if I seem like a pirate to you. I have friends across seas thus I acquired the "DEMO DISC" I will do somewhere else in the future to discuss help/support with original DEMO discs if I cannot find any information here. Sorry if I offended anyone or rules/regulation upon demo discs
    -=*Wii Setup*=-
    Sys menu: 4.2U HardMod+SoftMod - bootmii/boot2 - NeoGamma R9 B47 - cIOS57rev20

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •