Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Disney Universe Help (Keeps Loading Forever)

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    12
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Disney Universe Help (Keeps Loading Forever)

    Im currently softmodded and have a 4.2 wii using mauifrog's guide.

    When I play Disney Universe the Pirates of the Carribean world is fully playable w/ no problems. But as soon as I unlocked two different worlds (Monster Inc. & Alice in Wonderland), the game freezes and gets stuck on the Loading screen forever.
    Is there a fix to this?

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    united kingdom
    Posts
    159
    Thanks
    14
    Thanked 11 Times in 10 Posts
    do you have d2x files installed this is a iso reloader game as i understand, you need thoses files and what loader are you using? if usb-loader get v70b2 from sofmod and wii guide
    3.4e, v21d2x6, Priiloader-0.3b, Usb-configurable v73c, 2tb-WD Elements HDD Fat32

    If I have helped you do remember to press the little thanks button


  3. 1 User Says Thank You lone_wolf1911 For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Did this work for you? I also have a 4.2U softmodded, using configurable usb loader v70 'release', and I have d2x v6 and I am having the exact same problem. Do I need to downgrade configurable to v70b(eta)2? Please help, thanks in advance. I have also set the block ios reload to 'on' versus 'auto' to no avail.

  5. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,257
    Thanks
    1,474
    Thanked 2,600 Times in 1,916 Posts
    Disney Universe runs on IOS56 v5662.

    Original disc loading errors - use MMM to download and install the latest IOS56.
    Backup loading - use d2x v6 with a base of 56

    Confirmed working loaders: CFG v70, GX 2.3

    Still errors? Try reripping from your original disc.

  6. #5
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Same issue. Initial Pirates world works fine but hangs on loading screen for any other unlocked worlds. All other parts of the game function as they should.

    Tried reripping from original copy and still no luck. Runs like a champ off original disc.

    I'm running it on Base: 56 d2x v6 and v70 CFG

    Thanks in advance for any input.

  7. #6
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I too am having issues with this game. Most of the game works except Monsters Inc world. I havent gotten far enough to unlock Alice yet to see if I have an issue with it too. I just loaded the latests base 56 and 57 in slots 247 and 248 d2x version 6. I also have the latest version of configurable usb loader. I have tried both 247 and 248 I have also tried forcing block reload to OFF if it is set to auto it blockes it. None of these settings are letting me into the Monsters inc world.

  8. #7
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,257
    Thanks
    1,474
    Thanked 2,600 Times in 1,916 Posts
    Quote Originally Posted by Chancester View Post
    Same issue. Initial Pirates world works fine but hangs on loading screen for any other unlocked worlds. All other parts of the game function as they should.

    Tried reripping from original copy and still no luck. Runs like a champ off original disc.

    I'm running it on Base: 56 d2x v6 and v70 CFG

    Thanks in advance for any input.
    Quote Originally Posted by wii_mike_hacker View Post
    I too am having issues with this game. Most of the game works except Monsters Inc world. I havent gotten far enough to unlock Alice yet to see if I have an issue with it too. I just loaded the latests base 56 and 57 in slots 247 and 248 d2x version 6. I also have the latest version of configurable usb loader. I have tried both 247 and 248 I have also tried forcing block reload to OFF if it is set to auto it blockes it. None of these settings are letting me into the Monsters inc world.
    Try using GX 2.3.

  9. #8
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    tried gx 2.3

    I just instlled GX 2.3 I kept all of the defaults so I havent tried adjusting any of the settings yet but it still doesnt work. Can you post a screenshot of your settings or tell us what you are using?

    Thanks

  10. #9
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm having the same problem as the OP. I have a 4.3 Wii softmodded with the latest cios' from the mod package on this thread:Removed Out Side Link and using cfg usb loader v70.
    Last edited by Jax; 12-24-2012 at 09:51 AM. Reason: Removd Out Side Link...

  11. #10
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Anyone able to get other worlds to work other than the initial Pirates world?

    If so, please let us know your working config.

    Thanks!

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •