Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 31 to 40 of 47

Thread: 3tb WD fat32 WD usb WORKING

  1. #31
    New Member jzarvey's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I disabled system standby mode in wiconnect24 menu and also disabled wiiconnect24. When I shut down, the red light shows on the power button on the wii and the HDD is completely off. Before I turned off the standby mode, the power button on the wii would show a yellow light and the fan on the HDD would run. Let me know if this works for you.
    Last edited by jzarvey; 12-02-2011 at 05:55 PM.
    Jim

    The Ancient nOOb

  2. #32
    New Member pipeandwire's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    98
    Thanks
    16
    Thanked 12 Times in 9 Posts
    Thnx, I'll give it a shot over the weekend

  3. #33
    New Member pipeandwire's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    98
    Thanks
    16
    Thanked 12 Times in 9 Posts
    Quote Originally Posted by jzarvey View Post
    I disabled system standby mode in wiconnect24 menu and also disabled wiiconnect24. When I shut down, the red light shows on the power button on the wii and the HDD is completely off. Before I turned off the standby mode, the power button on the wii would show a yellow light and the fan on the HDD would run. Let me know if this works for you.
    I did both including turning off slot illumination. The ex hdd fan continues to run. If i unplug/replug power cord in goes off and stays off. But when using Usb Loader Gx power off " full shut down " it wont.

  4. #34
    New Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    chicago
    Posts
    49
    Thanks
    5
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    I followed your directions and it is working great. I have formatted as fat32 and I had all my files on the drive and it kept crashing. I took all files off drive and put on sd card and bam it works . How can I get it to work without sd card?

    thanks for advice

  5. #35
    New Member pipeandwire's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    98
    Thanks
    16
    Thanked 12 Times in 9 Posts
    all of the directories that are pointed to the sd card have to be directed to the USB drive. without having it open in front of me I think it's about 10 locations

  6. #36
    New Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    chicago
    Posts
    49
    Thanks
    5
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    I have a 2TB without sd card and I copied all the saved settings to the 3TB and it wouldn't work. The 2TB has everything set to usb loader. I will try again without the saved settings.

    Thanks for your fast reply.

  7. #37
    New Member pipeandwire's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    98
    Thanks
    16
    Thanked 12 Times in 9 Posts
    Do u have the forwarder on the usb drive and does your 2tb work without sd card

  8. #38
    New Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    chicago
    Posts
    49
    Thanks
    5
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    yes, and yes. I have 2TB and both are step up the same everything is on the drive that is formatted to fat32


    My 3Tb was bad so I have a new one. The drive works fine with the usbloader v2.3 but the usbloader files (boot.dol, icon and met) have to be on sd card all other files are on drive. If I leave files on drive I get the dump error.
    How is it working for you?
    Last edited by martinezgene; 12-26-2011 at 05:34 PM.

  9. #39
    New Member pipeandwire's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    98
    Thanks
    16
    Thanked 12 Times in 9 Posts
    are the same files on both drives ? And u sure it's a forwarder and not a channel loader

  10. #40
    New Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    chicago
    Posts
    49
    Thanks
    5
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    yes, I have both drives setup the exact same way. I am sure it is a forwarder. I have all the files setup for the usb loader and they work fine. The problem is I can not have the usb files(boot.do., meta and icon) on the fat32 drive or it will crash. I try loading the usb loader thru the homebrew change and it gives me the same crash.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •