Results 1 to 5 of 5

Thread: help, letterbomb; installed hbc, bootmii not working please help

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    help, letterbomb; installed hbc, bootmii not working please help

    im running 4.3u, homebrew is on, when i launch bootmii, the wii hangs, and no video wityh flashing dvd gate.

    i would like to start over, can i??

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,289
    Thanks
    1,488
    Thanked 2,617 Times in 1,927 Posts
    You need to have the bootmii folder on the root of your inserted SD card. If you still have issues, yes you can re-run the hackmii installer.

  3. #3
    New Member danielmpr's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    50
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    same here! driving me nuts! how u re run hackmii? I tried to re-do letterbomb and wii hangs!

  4. #4
    New Member danielmpr's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    50
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    I did have a folder in my HDD that says bootmii, and put it on my sd, will see if that was it!

  5. #5
    New Member OBELIX:('s Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Holland, The Hague.
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Letterbomb method hangs this one wii...

    Hi there,

    Did 2 out of 3 wii's successfully (all 4.3E) now this last one hangs at opening the RED letter bomb message.
    used different SD cards + downloaded 3 times the letter bomb (with the right MAC address) and finally cleared the wii's memory as a stupid last resort.
    tried it all again but no luck.

    almost ruling out that im doing something wrong here since it worked fine 2 times im a bit lost at this point.

    The thing works fine with original disks, and as far as i know its a virgin one.
    Model = RVL-001(EUR)

    what should i do now? other options?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •