Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 33 of 33

Thread: Commercial games won't load.

  1. #31
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,279
    Thanks
    1,485
    Thanked 2,611 Times in 1,923 Posts
    I was just joking in my last post Eric. I do know from prior experience that sometimes things appear to be connected just fine but aren't, and sometimes moving them around a bit completes the connection. Regardless, glad you got things sorted!

  2. 1 User Says Thank You cjizzle For This Useful Post


  3. #32
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,952
    Thanks
    978
    Thanked 1,706 Times in 1,318 Posts
    Blog Entries
    4
    Hallelujah.
    I don't think we'll ever get a case like yours again lol.
    It was like trying to find a needle in a hay stack.
    But like cjizzle, I'm glad you got it sorted.



  4. 1 User Says Thank You bmarlo For This Useful Post


  5. #33
    New Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    131
    Thanks
    14
    Thanked 21 Times in 19 Posts
    Thanks.

    Quote Originally Posted by bmarlo View Post
    Hallelujah.
    I don't think we'll ever get a case like yours again lol.
    It was like trying to find a needle in a hay stack.
    I guess that's how stuff goes for me. Now my new-ish TV is behaving erratically right after I fixed the Wii. The power Button changes channels and such. BeforeI worked on the Wii, my PC was glitching up. (Which most of the problems were fixed by adjusting DRAM voltages.)


    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    I was just joking in my last post Eric. I do know from prior experience that sometimes things appear to be connected just fine but aren't, and sometimes moving them around a bit completes the connection.
    I think many of us knows that much too well. My Wode might run correctly now. But it needs a new zif cable first. Weird stuff for sure.
    -Eric

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •