Results 1 to 8 of 8

Thread: XenoBlade

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    XenoBlade

    Hi
    im having trouble loading xenoblade on config usb loader including a bunch of other games
    when it loads it works fine. until i click new game. when i click new game it just keeps loading and locks up. this is been happening for most of my games reccently. im running a NTSC-U wii trying to load PAL xenoblade and my usb is 14GB fat32 any suggestions?

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    force the region in the loaders settings
    thanks to bmarlo for this signature


  3. #3
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i did and it still freezes
    and if i dont it still freezes execpt its black and white

  4. #4
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    post a sys check

    what cios you loading the game with ??
    thanks to bmarlo for this signature


  5. #5
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    IOS 222 Base 44 (r4) modmii
    IOS 223 Base 75 herms V4 (r4)
    IOS 224 Base 57 herms V5 (r65535)
    IOS 249 Base 57 rev 19 modmii (r19)
    IOS 250 Base 57 d2x 46 (r21006)
    I tried 249,250 and 223mload

  6. #6
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,945
    Thanks
    977
    Thanked 1,702 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4



  7. #7
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    whats the diffrence from that and the config usb loader one?

  8. #8
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,945
    Thanks
    977
    Thanked 1,702 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    Post a proper syscheck. You're last one is insufficient.



Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •