Results 1 to 3 of 3

Thread: ES_AddTitleStart (1-1035)

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    ES_AddTitleStart (1-1035)

    I have your software and have been trying for months to update my English White Wii 4.3E
    I follow your guide STATGE 2 up to Step 3.

    At this point all goes will and I press B four times for the NO answer
    It then says install v3091 from SD card, which I do and then I get the following error

    ES_AddTitleStart (1-1035)

    I am now getting really fed up and cannot get any further

  2. #2
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,397 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    we have many guides.. post your problem/question in the guide you are using.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2,816
    Thanks
    273
    Thanked 779 Times in 591 Posts
    [1035] Corrupt IOS: Most likely caused by using incorrect or bad IOS/wad installations. Use this guide to fakesign(trucha) ios36 then use it to install other ios or install ios249 then use 249 to install other ios.(.wads) http://www.wiihacks.com/general-home...s36-guide.html


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •