Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 44

Thread: Wii Issues

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    48
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii Issues

    Hi Guys n Girls,

    I havent been on my wii for a while and was going to try out the pirates of the caribbean lego game, but i cant.

    When i insert the disk its asking me to update the wii which i dont wanna do. also i noticed a message from Nintendo in my inbox asking me to update nintendo channel (How do i do this and is it safe?)

    I have included a system check of my wii, ive just d/l priiloader v7 and dumped it into my sd card, upon using wad manager to install it my wii freezes and i have to restart.

    Ive tried going into the menu after pressing rest and all options are disabled but it shows priiloader as v3 i think not v7

    Can anyone help please

    System check results:

    Spoiler


  2. #2
    New Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    48
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Please anyone?

  3. #3
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,945
    Thanks
    977
    Thanked 1,702 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    You don't use wad manager to install priiloader!
    You put priiloader in your Apps folder, and then load
    it through the HBC and install it from there!
    You need to enable block online and disc updates!



  4. 1 User Says Thank You bmarlo For This Useful Post


  5. #4
    New Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    48
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ive copied priiloader to my apps folder and tried to use HBC to install it, but i get the following message:

    cIOS 1036 isnt ES_identify patched -Error 1017 mission aborted:

    no idea what that means, usually when i put files into the apps folder they work

  6. #5
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    cIOS1036???

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  7. #6
    New Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    48
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yeah thats what it says,

  8. #7
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    What guide did yo follow?

    This one?
    http://www.wiihacks.com/recommended-...ates-more.html

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  9. #8
    New Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    48
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yeah thats where i got priiloader from n i followed the steps for a softmod install,

    I havent get the system menu hacks file yet.
    Last edited by Brakk; 08-24-2011 at 08:11 AM.

  10. #9
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Well.. there are a number of outdated IOS and cIOS maybe update your soft mod with maui's guide and try again.

    Also did you try holding "B" and pressing +\A?
    Last edited by Shift_Lock; 08-24-2011 at 08:27 AM.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  11. #10
    New Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    48
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    start over again, man........everything was working ok

Page 1 of 5 123 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •