Results 1 to 7 of 7

Thread: Help with Wiiflow and wadmanager

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Help with Wiiflow and wadmanager

    Hello!I installed IOS 249 through a wad and the the wad manager and wiiflow didn't work.Then I replaced the wad manager with 1.7 and it worked.But I don't understan what it means what IOS to use and when I press IOS 249 it freezes and I have to close the Wii.Any help?
    And with Wiiflow I had it in version 1.1(or 1) and it worked fine but after the IOS 249 it didn't recognize my USB and said put a USB in port 0 or press Resset.I tried to use ver 2.1 but it was the same result.Any help with that too plz??

  2. #2
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,952
    Thanks
    978
    Thanked 1,706 Times in 1,318 Posts
    Blog Entries
    4
    Are you using a guide from here to install cIOS 249?



  3. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    No..I just registered and started searching

  4. #4
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,952
    Thanks
    978
    Thanked 1,706 Times in 1,318 Posts
    Blog Entries
    4
    Ok I suggest you follow the "softmod any Wii" guide(click "Useful Links" spoiler in my signature)
    That will get your Wii right up to date, and should solve your usb loader problem!



  5. #5
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for replying but what do I do I have already softmodded my Wii.Oh and I forgot to tell I re-installed IOS 249 with another guide and it seemed to have been installed correctly but the wiiflow continiuded not to work.
    EDIT:

    Sys check!

    Last edited by bmarlo; 08-21-2011 at 04:19 AM. Reason: Added spoiler and Merged double post!

  6. #6
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,952
    Thanks
    978
    Thanked 1,706 Times in 1,318 Posts
    Blog Entries
    4
    Don't forget to put your syscheck in a spoiler!
    And try not to double post!
    Any way, your syscheck is saying cIOS 249 is stubbed,
    and therefore useless! Follow the guide I mentioned above
    and you'll be fine!



  7. #7
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok and sorry I'm a noobI'll try and tell results later!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •