Results 1 to 3 of 3

Thread: Wii Backup-launching Issue

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    (Let me know if I'm on the wrong board for this, it's kind of a hybrid noob/homebrew question.)

    I recently softmodded my Wii again (after the 4.3 update deleted everything I had previously installed quite awhile ago.) I used the guide from this site to reinstall Homebrew and everything, that all went fine.

    Using the files that Mauifrog provided in his guide, I booted my backup of Wii Sports Resort using the Neogamma launcher to launch from the disc I had the game burned on. Everything went fine, and it worked when I booted it a second time, as well. Here's my problem:

    My game no longer boots when I try and launch it. I haven't changed any settings or anything since the first time I booted it. I get a "Read Error 1167" when I try and load it now. I just thought this was strange since it obviously worked the first two times. Also, I tried booting my backup of Super Paper Mario, and it works perfectly every time; I've had no issues with THAT backup, just this one.

    This is my first time running Wii backups, as last time I modded it was just for Gamecube games. The Neogamma channel reads "R8 IOS249 (Rev 21006) at the bottom, I'm not sure if I need to do anything with that or not. Any help is greatly appreciated.

    (My Wii is quite old and is running on 4.1 after I finished modding it, so I can't imagine either of those are the problem.)
    Last edited by BfmValentin; 08-20-2011 at 11:19 AM.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,066
    Thanks
    833
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    I had one that worked for a while then just quit too. I decided that discs were not worth the hassle and went to usb loading....you will never want to use a disc again once you make the switch.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I was thinking about that, I just wondered if anyone had an answer that might explain why this happens. I actually burned a second backup of the same game, and it simply doesn't work.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •