Results 1 to 8 of 8

Thread: Priiloader v0.7 error No hacks found for System Menu v45559

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Priiloader v0.7 error No hacks found for System Menu v45559

    A few weeks ago my Wii controller board failed. I sent it off to get repaired (it already was hardmodded) and the person helping me also offered to softmod my system. I said "Sure, I haven't been following the scene so I was quite unaware of the advances."

    Got it back first of this week and it worked great. But while I was waiting, I did my homework and caught up reading the latest. I noticed that my softmod didn't have the latest HBC (and other stuff). So I decided, I can update this stuff cuz I'm not totally dumb (or am I?).

    My system menu was 4.1u. So I took the v.08 HackMii installer and off I went. Everything installed perfectly-no errors-no problems with the install. Just followed the prompts and the custom guide it makes for me. Loaded all the ios 58, 60, 70, etc that HackMii provides so I'm pretty sure nothing is missing.

    I stayed on menu 4.1u for my install updating. I noticed when the Priiloader 0.7 installed, it said "not found" for all the hash_hack variations it lists. Everything works, but when you go into System Menu Hacks, it gives the error code No hacks found for System Menu v45559 (4.1 menu according to my reading). No big deal, I'll just uninstall it and reinstall. Nope; same problem. I've tried every hash_hack file I can find (4.x, 4.0, 4.1. 4.2, and 4.3) and read every guide and walkthrough that I can find. Still, the same problem. I move the hack_hash file out of the sd\apps\priiloader\ directory and I get a hash_hash missing from directory error so I know it's in the right place. I tried changing every setting in Priiloader to see if I can force it to work - nope.

    So here I am, Priiloader works - I just can't use any hacks. Only concern I have is system updates(grandkids have no concept of not updating when the message appears). I can't restore my NAND because I'm a non-boot2 wii owner. Anybody got any ideas what I can try next? Thanks

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2,811
    Thanks
    273
    Thanked 771 Times in 588 Posts
    you can still use old hacks.ini go in priiloader settings and second last choice enable classic hacks.ini, or place the hacks_hash.ini in root of SD:/


  3. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey Brian thanks for speedy response but "Computer Says No"

    I took my hash_hacks.ini file and put it in the sd root directory. Then for good measures, I copied it to a file just named hacks.ini directory (just in case). Tried the Use classic hacks.ini and still get the same error (which by the way is v54449 vice v45559-doh.) So I restored system menu - it actually said deleting hash_hack's file when it restored (glimmer of hope). But when I reinstalled the priiloader, it reports everything is loading fine but gives the same no file found next to the hash_hacks while it loaded. Then of course, I get the same old error no hacks found for system menu v54449 . Checked the classic hacks option again, and get the same message. Double checked the sd card and both hacks.ini and hash_hacks.ini are in the root directory and the sd\apps\priiloader directory. Basically, nothing happened.

    Any other ideas?

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2,811
    Thanks
    273
    Thanked 771 Times in 588 Posts
    not really, unless someone else knows, may be something DacoTaco can help you with, post your proplem in this thread here


  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    28
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    BUMP.........this is *bleeping* me off! HElp
    Last edited by narse1979; 09-08-2011 at 12:16 AM.

  6. #6
    Forum Administrator BluPhant's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    New England
    Posts
    2,337
    Thanks
    200
    Thanked 1,266 Times in 714 Posts
    Daco taco, the author of prii, hangs out in our chatroom. You might get lucky and find him there.

    Softmod ANY Wii
    | USB-FAT32 | Error Index | Chat!
    An Introduction To Wii Hacking - MUST READ for all new Wii Hackers
    If I have been of help to you, please click the "Thanks" icon to the left.



  7. #7
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,944
    Thanks
    975
    Thanked 1,701 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    Maybe if you changed the menu version of the hack?
    For example, below is the "Replace health screen with backmenu" hack
    for SM 4.1U, which is version 449.
    What if you edited the hack to say "version 54449".
    Just a suggestion but what have you got to lose!
    NOTE: That's the old hacks.ini.

    [Replace Health Screen with Backmenu]
    version=449
    offset=0x81656084
    value=0x814093D4



  8. #8
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us Yes this works, I had the same problem after upgradeing a work mod with MODMII

    Quote Originally Posted by bmarlo View Post
    Maybe if you changed the menu version of the hack?
    For example, below is the "Replace health screen with backmenu" hack
    for SM 4.1U, which is version 449.
    What if you edited the hack to say "version 54449".
    Just a suggestion but what have you got to lose!
    NOTE: That's the old hacks.ini.

    [Replace Health Screen with Backmenu]
    version=449
    offset=0x81656084
    value=0x814093D4


    Thought I would do just that, and it worked I had also renamed the file to "hacks.ini"

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •