Results 1 to 5 of 5

Thread: BootMii won't load

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    BootMii won't load

    Hi.

    I have a 4.3e black Wii and I followed this guide to the letter however, I can't do chapter 2 because BootMii won't load. The drive keeps flashing (the blue light) but the screen stays black.

    Any solutions, everyone?

    Thanks.

  2. #2
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,178
    Thanks
    223
    Thanked 489 Times in 428 Posts
    Try and format your sd card again. uncheck the quick format box. bootmii can be picky. And I assume you are on part 3 of chapter 1?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes, I did all that. Format as fat16 or 32? I have Win7, no problem, right?

  4. #4
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,178
    Thanks
    223
    Thanked 489 Times in 428 Posts
    What step are you on? Are you trying to install bootmii? In the hackmii installer install bootmii as boot2 if possible.

  5. #5
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    you should be posting your questions in the guide your are following please post them there now

    thanks


    thread closed
    thanks to bmarlo for this signature


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •