Results 1 to 4 of 4

Thread: problem with my wd passport 500gb

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    problem with my wd passport 500gb

    Hi guys... dont know if im doing thing right or the order to do them...i got a new 1tb wd passport and wanted to use my old wd passport 500gb for my kids wii...
    i did format it to fat32 using easeus partition tool... then use the wbfs manager 3.0 to format it to wbfs and copy the games from the old drive to the new one... but now my wii doesnt see the wd hhd... what do i need to check or do.... after all those hours of copying... it doens work...
    thanks for any help given..

    Arles
    Panama

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,064
    Thanks
    827
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Most people with this issue have forgotten to set the partition as primary and active, check that.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    did that
    anything else

  4. #4
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,178
    Thanks
    223
    Thanked 489 Times in 428 Posts
    make sure your loader is looking at the right partition. You should of just left it as fat32, then used your original game discs to copy to the drive using your wii.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •