Results 1 to 9 of 9

Thread: Snes9x GX Wii channel not loading!

  1. #1
    New Member DrGirlfriend's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    46
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Snes9x GX Wii channel not loading!

    The Snes9x GX app will begin to load and while loading it will go right to the system menu. Any suggestions?

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,173
    Thanks
    1,437
    Thanked 2,544 Times in 1,880 Posts
    Can you see the app in HBC?

  3. #3
    New Member DrGirlfriend's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    46
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well yes, but that is just to install it and then it displays as a channel in the system menu.

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,173
    Thanks
    1,437
    Thanked 2,544 Times in 1,880 Posts
    Did you follow a guide here to install it? I think you may have installed just the forwarder. You need the program itself on your sd card as well.

  5. #5
    New Member DrGirlfriend's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    46
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by DrGirlfriend View Post
    Well yes, but that is just to install it and then it displays as a channel in the system menu.
    I was also told I needed IOS58 to load it, but the installation fails when I try to. I am running 4.3 and just modded my Wii two days ago

    No, I went through Wiibrew

    Is there a Snes9x GX guide on here?
    Last edited by Brian; 07-30-2011 at 06:56 PM. Reason: no double posting, use Edit Post

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,173
    Thanks
    1,437
    Thanked 2,544 Times in 1,880 Posts
    Just saw someone else recently who had a prob installing IOS58 using the installer. Use MMM to delete and re-install IOS58. Latest version of it can be found on this page: http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...nels-wads.html

    If it still doesnt work after the successful installation of IOS58, get the Snes9x GX from here and extract it your sd card.

    More info on this can be found here: http://www.wiihacks.com/emulators/81...-released.html
    Last edited by cjizzle; 07-30-2011 at 07:16 PM.

  7. #7
    New Member DrGirlfriend's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    46
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well if you're using MMM to re-install IOS58, would you still keep the IOS in your WAD folder? Or would it be placed elsewhere?
    Last edited by DrGirlfriend; 07-30-2011 at 08:39 PM.

  8. #8
    New Member DrGirlfriend's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    46
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Now Homebrew will not boot.

  9. #9
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,173
    Thanks
    1,437
    Thanked 2,544 Times in 1,880 Posts
    The IOS58 wad needs to be in the wad folder... Looks like you already deleted 58 without reinstalling which is why homebrew will not start. You will need to re-run the Hackmii installer.
    Last edited by cjizzle; 07-30-2011 at 09:35 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •