Results 1 to 3 of 3

Thread: Updated USB Config from 50 to 70 now I have lost Cover Art?

  1. #1
    r2t
    r2t is offline
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    20
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Updated USB Config from 50 to 70 now I have lost Cover Art?

    In short I did an update through the USB Config Global Options and picked a theme (SMG2) and now all of my cover art that is within usb-apps/covers folder are now not being displayed when I start USB Config. I even tried going back to the old theme of grey matter but they still do not show up. Now I have endless games with a question mark for cover art

    Any suggestions?
    Last edited by r2t; 07-28-2011 at 08:59 AM. Reason: not bumping of post within 24hrs, use the edit post

  2. 1 User Says Thank You r2t For This Useful Post


  3. #2
    r2t
    r2t is offline
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    20
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Can someone please help me? I have tried everything I know to do. I am now on v70 of CFG. System check below.

    "DOP-Mii Report"
    "Region", North America (U)
    "Hollywood Version", 0x21
    "Wii Unique DeviceID", 141779910

    IOS Version, FakeSign, ES_Identify, NAND, Flash
    "250 (v65535)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "249 (v17)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "248 (v65535)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "247 (v65535)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "236 (v54321)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "224 (v65535)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "223 (v4)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "222 (v4)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "202 (v65535)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "90 (v54321)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "80 (v54321)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "70 (v54321)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "61 (v5661)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "60 (v54321)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "58 (v6175)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "57 (v5918)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "56 (v5661)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "55 (v5662)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "53 (v5662)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "50 (v54321)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "48 (v4123)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "46 (v3606)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "45 (v3606)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "43 (v3606)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "41 (v3606)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "38 (v4123)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "37 (v5662)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "36 (v54321)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "35 (v3607)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "34 (v3607)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "33 (v3607)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "31 (v3607)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "30 (v54321)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "28 (v1806)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "22 (v1293)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "20 (v54321)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "17 (v1031)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "16 (v54321)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "15 (v1031)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "14 (v1031)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "13 (v1031)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "12 (v525)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "11 (v54321)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "9 (v54321)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled

  4. #3
    r2t
    r2t is offline
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    20
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I fixed it by wiping out CFG and reinstalling v65.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •