Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Remove Region Lock?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Talking Remove Region Lock?

    I have an American Wii that's been fully updated, and unmodded in any way. I would like to know what the easiest, simplest way to disable region lockouts is, and how to go about it. I have no interest in homebrewed games or backups, only to be able to play games purchased form other regions. Any suggestions?

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    North of the 49th
    Posts
    562
    Thanks
    17
    Thanked 114 Times in 109 Posts
    modchip or softmod it.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    What is the best, most reliable method to softmod the Wii?

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,832
    Thanks
    909
    Thanked 2,105 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Softmod any wii guide in my sig below

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'll keep that in mind, thank you!

    On a related note, are seperate Wii consoles from different regions compatible with other regions' Wiis' cords, wires, accessories, power supplies, etc.?

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,832
    Thanks
    909
    Thanked 2,105 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Wire an accessories yes but i would think power cords would be different

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    So a Japanese or European Wii will work in North America with a North American Wii's power supply cord?

  8. #8
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,832
    Thanks
    909
    Thanked 2,105 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    I'm not sure. Alot of electrical goods now come with both 2 and 3 prong plugs, so its a possibility. Also I read alot of people region changing there wii's so i'm assuming that they do, all though just so u r clear this is not a definitive answer.

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Do European Wiis work on NTSC TVs in America? Will the difference in Hz matter?

  10. #10
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,832
    Thanks
    909
    Thanked 2,105 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    I believe the AV cables are generic

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •