Results 1 to 2 of 2

Thread: Online Multi-player issues

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Online Multi-player issues

    Hi, this is my first time writing on here and i have a problem i hope someone can help me with. i have recently gotten a new external hard drive to put my games on, i was using a 15 gb usb drive before, and when i finish re-installing my games on the external hard drive plug it in my wii and started usb loader no games would appear so then i update the usb loader and they did show and eveything did seem fine, untill i got online with most of my games it didnt seem to show that much but when i started playing COD Blacks Ops thats when i really did, i would have 3 bars and i would be skipping frames very often and that was about a month ago and im still having the problem to this day and Black ops was playing fine online before a did the update and started playing on the external hard-drive, offline plays fine just when im online and i have also remove and re-install Black ops but i still get the problem and before this ive been play on my internet connection just fine for months. If someone can give me some advice i would very much appreciate it
    Last edited by WiiSage; 06-04-2011 at 07:16 PM.

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,653
    Thanks
    295
    Thanked 3,895 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    47
    I believe your Black Ops issue isn't an issue with the Hard Drive or Wii. I think it's either your internet connection or it's because of the update that they released for Black Ops.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •