Results 1 to 3 of 3

Thread: 4.2 Re-Virginization Problems

  1. #1
    New Member BlackBaron's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    61
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post

    4.2 Re-Virginization Problems

    The 4.2 Re-Viginization Thread is dead, no one is replying. I cannot message anyone since I'm not a donor. I'm just in need of assistance...
    Note: I was able to dl the necessary files from the 4.2 Re-Virginizing Thread.

    "B2)Now insert the SD card, power up your wii, and go to the homebrew channel. Go to wad manager 1.5, select IOS249 to use (If it freezes try loading w/ IOS36 or 250 if you have it), NAND emulator device should be "disabled", and select Wii SD Slot as source device.

    Now install the WAD files shown, YES all of them! (make sure they all say INSTALL or you will brick) When done you will have a clean system menu without cIOSCORP or preloader/starfall (be sure you installed the system menu wad before continuing to next step... if you didn't you may brick)!"

    I'm at this step. I do not have IOS249 for some reason, so I used IOS250 and IOS36. I tried installing the wads but I have continued to get the error saying
    "Installing title... ERROR! (ret = -1012)

    Any way to solve this?
    Last edited by BlackBaron; 05-08-2011 at 09:21 PM.

  2. #2
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,945
    Thanks
    977
    Thanked 1,702 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4



  3. 1 User Says Thank You bmarlo For This Useful Post


  4. #3
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •