Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Exception dsi occurred

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    63
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Exception dsi occurred

    I think I may have a problem. When I tired to play karaoke revolution glee vol 2 on the usb loader gx, the screen suddenly turn black and exception dsi occurred. It says it will reload about 5 sec and it just then say reload. The problem occur when I clicked on the game and instead of showing the disc, the exception dsi occurred. All my other games on my usb loader gx works perfectly without a problem before and after this situation. Is it just the game?

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,825
    Thanks
    892
    Thanked 2,095 Times in 1,482 Posts
    Blog Entries
    13
    Try loading it using cios222/223

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Where and what is cios 222/223.

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,825
    Thanks
    892
    Thanked 2,095 Times in 1,482 Posts
    Blog Entries
    13
    There are options in usb loaders to use different cios to load games. if u followed a guide from this site then these cios should already be installed

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    6 painful days

    I am getting the same error. I've updated every IOS including the cIOS222/223 and still no luck.I thought it was the .iso so i scrubbed it as well and nothing still. Its unlike anything ive ever seen in USB Loader GX. As that member stated above soon as you click on the name it jumps to the "Exception DSI Occurrance" doesnt even preview the DVD that spins. Ive been pulling my hair out since last Tuesday. Any advice would be great.

    Just FYI my retail version of this game works perfectly find. Its only after i extract the .iso and launch it with usb loader gx is when i receive this issue.
    Last edited by easyex; 04-11-2011 at 06:22 PM.

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,825
    Thanks
    892
    Thanked 2,095 Times in 1,482 Posts
    Blog Entries
    13
    Have u tried a different usb loader or a different rev of gx?

  7. #7
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    try using CFG.. Unless you know what to do and like trouble shooting.. GX is very problematic for a lot of users..

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  8. #8
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    try updating the loader. You need to get rid of everything to do with usb loader gx on the sd card and do a fresh install..


  9. #9
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Im having the same problem with mine and I did uninstall gx and reinstalled, it didnt work also dont work with cfg loader either? Any suggestions?

  10. #10
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by mommasgurls View Post
    Im having the same problem with mine and I did uninstall gx and reinstalled, it didnt work also dont work with cfg loader either? Any suggestions?
    Do one of these

    How to post a system check


Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •